Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Εβδομήντα Χιλιόμετρα Μήκος Έχουν...*

Ακούω σε ραδιόφωνα,  και διαβάζω σε ΑΕΛικα αναρτημένα θέματα των sites που έχουν την δυνατότητα οι αναγνώστες να σχολιάσουν, πως πολλοί συνοπαδοί μας έχουν κουραστεί με όλα αυτά που έχουν συμβεί, αλλά κυρίως με τις αναβολές που πλέον παίρνονται σαν "χάπια", ανά οχτάωρο, από τις ΠΑΕ που είναι μπλεγμένες στο σκάνδαλο koriopolis  και που μας κρατάει συντροφιά μήνες τώρα.
Είναι σίγουρο, πως πολλοί από τους οπαδούς της ΑΕΛ,  (βάλτε και εμένα μέσα), τα νεύρα τους  έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο.

Ακούω και διαβάζω, φωνές που λένε, ας παίξουμε επιτέλους στην Β να τελειώσει το πανηγύρι, να το πάρουμε απόφαση, να φτιάξουμε ομάδα, και του χρόνου να τους γαμήσουμε.
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Πριν κάποιες μέρες από αυτό εδώ το blog είχα γράψει για τον κίνδυνο της Β εθνικής και τους συνειρμούς με την χρονιά 96-97, και τον κίνδυνο που υπάρχει να το ξανά ζήσουμε.
Και μόνο αυτός ο κίνδυνος φτάνει, ώστε όλοι μας να κάνουμε υπομονή, και να στηρίξουμε τις προσπάθειες που γίνονται ώστε η ομάδα να παραμείνει στην 1η κατηγορία. Εξάλλου εκεί αξίζουμε και ως φίλαθλοι και οπαδοί να βλέπουμε την ΑΕΛ. Ειδικά φέτος που κατά γενική ομολογία,  θα βλέπουμε μια πραγματική ΑΕΛ, που δε θα έχει σχέση, με τα προηγούμενα χρόνια.
Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή, (όσο μας έχει απομείνει). Keep the Faith...

* Τα νεύρα στο ανθρώπινο σώμα έχουν 70 χιλιόμετρα μήκος...

ΥΓ: Μεγάλη κουβέντα σήμερα στα ραδιόφωνα για την υπομονή  ή μη των παιχτών,  και την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ. Αλήθεια αυτοί που είναι "αληθινοί" δημοσιογράφοι, τις "πηγές" τους τις "δίνουν"???  Ή θεωρούν πως μόνο εκείνοι έχουν το προνόμιο να συνομιλούν στην καθημερινότητα τους με "πηγές"??



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: