Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Όποιος Ξεχνάει το Παρελθόν, Το Ξανά Ζει...

Απρίλης ήταν, Απρίλης και η ομάδα είχε υποβιβαστεί, τότε δόθηκε μια συνέντευξη, μια συνέντευξη όπου το νούμερο 999 είχε παίξει για πολλές μέρες στα χείλι των δημοσιογράφων και των οπαδών.

Εγώ από εδώ είχα γράψει: Συνέντευξη μεγαλομετόχου, είδατε όλες αυτές της μέρες πως το νούμερο ένα γεγονός της ειδησιογραφίας προσωπικά δεν με απασχόλησε και πολύ. Αυτό θα γίνει όταν κάτσει η σκόνη.



Μήνες λοιπόν μετά από την συγκεκριμένη συνέντευξη, και ενώ έχει γίνει του "κουτρούλι ο γάμος" στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπα να γράψω κάποια πράγματα που αφορούν το κλίμα της τότε εποχής.
Άκουγα τότε:" Μεγάλη μαγκιά να παραδεχτεί τα λάθη του, θα τα αλλάξει όλα, θα πάρει τεχνικό διευθυντή, θα κάνει επιτέλους τμήμα σκάουτινγκ, θα βάλει συμπαίχτες στην ΠΑΕ με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, θα δώσει και το 20% του γηπέδου στην ΑΕΛ, (ενώ τα παπαγαλάκια μέχρι τότε μας είχαν ζαλίσει πως η ΠΑΕ δε μπορεί να έχει γήπεδο), θα έρθει επιτέλους ο αδελφός του ο Σταύρος για να τρέχει την ΠΑΕ,θα φέρει προπονητές για της ομάδες, under, θα πάρει και προπονητή και όλα θα αλλάξουν."

Ξέρω πως πολλοί από εσάς θα σχολιάσουν πως, δεν έκανε όλα τα παραπάνω γιατί έμπλεξε στον αγώνα των στημένων και δε βρήκε το χρόνο.
Θα πω πως αν θέλεις την ομάδα πρωταγωνίστρια, σε όλα τα επίπεδα τότε κάνεις τα αδύνατα δυνατά ώστε πρώτα να την οργανώσεις.
Αν εξαιρέσουμε πως η πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή, έφερε και την μη πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, είδατε εσείς κάτι να αλλάζει?
Αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες απολύσεις, σε συνδυασμό με το ότι  δεν υπήρξε αντικατάσταση κανενός από εκείνους που έφυγαν, μάλλον προς το χειρότερο πάμε παρά προς το καλύτερο.

Το έγραψα και σε άλλη ανάρτηση... Ένας Κόουλμαν δεν φέρνει την άνοιξη.. Μακάρι τα λόγια κάποτε να γίνουν πράξη, μακάρι για το καλό της ομάδας, γιατί όταν αντιλαμβάνεσαι τα 999 λάθη σου, και δε κάνεις τίποτα για να τα αλλάξεις τότε δύσκολα μπορείς να μη χαρακτηρίσεις, αν όχι δόλο, σίγουρα αδιάφορη προς την λειτουργία της ομάδας, την όλη στάση του.

Και μη γελιέστε, Ομάδα δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι όλα όσα αφορούν την ΠΑΕ ΑΕΛ.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκαιο σε όλα, η μόνη δικαιολογία που του βρίσκω είναι η κακή οικονομική στην οποία βρίσκεται, και φοβάμαι για τα χειρότερα εάν η ομάδα παίξει στην β΄.