Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Χύθηκε η Καρδάρα??

Απογοήτευση, θλίψη, προβληματισμός, οργή.....
Τέσσερις λέξεις που εκφράζουν τα συναισθήματα μου μετά την ξεφτίλα που νοιώσαμε, έστω εμείς οι λίγοι που είμαστε το απόγευμα στο γήπεδο.
Δεν έγραψα νωρίτερα προσπαθώντας να συγκρατήσω τα συναισθήματα μου. Στη σκέψη μου ήταν να μη γράψω καθόλου, μιας και η ανάρτηση χωρίς σχόλιο που ανέβηκε μετά το φιλικό τα έλεγε όλα.

Απογοήτευση: Πως να μη νιώθεις έτσι βλέποντας την ομάδα και τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι? Που είναι το passing game?που είναι οι αλληλοκαλύψεις? που είναι το καθαρό μυαλό? που είναι αυτό που λέγαμε ότι έχουμε φέτος που ήταν η  "ΟΜΑΔΑ"??
Θλίψη : Συναίσθημα που φουντώνει όσο ξανά έρχεται στο νου μου το ματς, και η εικόνα που έδειξε η ομάδα.
Προβληματισμός : Αν ήταν απλά το πρώτο φιλικό που παρουσιαζόμαστε χάλια θα έλεγα πως δεν πειράζει, μα βλέποντας την ομάδα σήμερα, με τον Αγροτικό Αστέρα, και την Καλλονή, το "τρένο" που λέγαμε στην Β, πάει με κάρβουνο... Στην έδρα μας, με κατώτερους αντίπαλους δυσκολευόμαστε, και δυσκολευόμαστε πολύ.
Οργή :  Για τον φωστήρα που έκλεισε το φιλικό, για την εξυπνάδα να "ξυπνήσουμε" που γράφτηκε στο facebook, για το ότι η ομάδα θύμισε τα περσινά, για την αντιμετώπιση της ΑΕΛ από τον Ζήλο (λες και τον έβλεπε ο γαυριδάκης και ήθελε προβιβασμό), για τον πολύ κόσμο που έλειπε, για την ξεφτίλα που μας πότισε η ομάδα. με όλα όσα προηγήθηκαν του φιλικού, και την εικόνα που παρουσίασε, για το ότι ακόμα δεν ξέρουμε σε πια κατηγορία θα παίξουμε.

Ας ελπίσουμε το σημερινό φιλικό και η εικόνα της ομάδας να είναι η εξαίρεση, το μόνο σίγουρο είναι πως ο πήχης πλέον πρέπει να μπει στο σωστό ύψος, έτσι ώστε η ομάδα να τον περάσει από πάνω. 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΜΙΝΑ ΝΤΕΜΠΥ ΗΤΑΝ

nick είπε...

omada xoris fantasia me mia lexi den eida oute mia tripla mono anousia katoxi tis mpalas sto dikomas miso apo to kentro kai mprosta tipota oloi stasimi kai xoris energia xsipniste...