Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το Διπλό Μήνυμα

Καλημέρα!
Σάββατο σήμερα, Σάββατο και μάλιστα μέρα αγώνα. Φιλικό θα μου πείτε? Ε και θα ανταπαντήσω! Εμείς την ομάδα θέλουμε να δούμε, την ομάδα και μάλιστα η σημερινές συνθήκες, με την βροχή που έχει πέσει δύο μέρες τώρα θα ναι κατά την άποψη μου ιδανικές για ένα δυνατό φιλικό όπου το σκορ θα πρέπει να γράψει από 4 και πάνω, στέλνοντας έτσι ακόμη ένα μήνυμα στους έχοντες την πολυτέλεια να παίζουν με την ΑΕΛ, αλλά και την ψυχολογία μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων δεν είναι φτηνές, αλλά συνάμα δεν είναι και ακριβές. Βέβαια στις μέρες που ζούμε το  ακριβό και το φτηνό το καθορίζουν άλλες προτεραιότητες.
Από κει και πέρα ευχή μου είναι να είναι στο γήπεδο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί μας , μιας και την τρίτη ίσως έχουμε και απόφαση για την συμμετοχή μας στην κλίκα. Θα ναι ένα μήνυμα και αυτό.
Και μη μου πείτε ότι κάνει κρύο κλπ κλπ, γιατί δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε όλοι μας και μάλιστα πολλές. Έχει αγώνα...
Όσοι μπορούμε πρέπει να είμαστε εκεί σήμερα, το μήνυμα πρέπει να σταλεί και από τον κόσμο, και από την ομάδα. Το μήνυμα πρέπει να είναι διπλό σήμερα... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: