Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τι Ήθελε να πει ο Ποιητής?

Μέρα ήρεμη (αν μπορείς να την πεις έτσι), η σημερινή, μιας και λίγες αν όχι μηδενικές οι ειδήσεις σχετικά με την ΑΕΛ. Έπειτα από την νίκη της εθνικής, και την πρόκριση στο euro, τα αθηναϊκά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με αυτό και όχι με ότι θα μας ενδιέφερε ως οπαδούς.
Ψάχνοντας λοιπόν στο δίκτυο, προσπαθώντας να ξαναδώ το όλο στόρρυ, και πως φτάσαμε μέχρι εδώ έπεσα πάνω σε ένα διάλογο που είχε δημοσιευθεί στο παρελθόν, αλλά προφανώς κανείς μας τότε δε του έδωσε την πρέπουσα σημασία.
Κρίνω πως το μέρος του διαλόγου που έχει την μεγαλύτερη ουσία είναι η παρακάτω ατάκα του μαρινάκη και η μετέπειτα αποχώρηση του μεγαλομετόχου μας. :

 "Δεν θα έπρεπε να μιλάτε εσείς για θέματα ηθικής. Από αυτούς που είμαστε εδώ μέσα, μόνο του Ψωμιάδη και του Μπέου άνοιξαν τα τηλέφωνα, κανενός άλλου".

Τι θέλει να πει ο ποιητής, και γιατί ο δικός μας το άφησε αναπάντητο? 
Γιατί μετά την συγκεκριμένη ατάκα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποχώρησε από το ΔΣ της Κλίκας?
Κρύβεται κάτι που δεν γνωρίζουμε πίσω από την συγκεκριμένη ατάκα και αν ναι τι είναι αυτό?
Ποιος από εμάς όταν του ζητούσαν να το βουλώσει στην ουσία, γνωρίζοντας την καθαρότητα του δεν θα αντιδρούσε έστω και λεκτικά?

Και επειδή κάποιοι μπορεί να πείτε πως είναι όλα στο δικό μου μυαλό ορίστε και οι διάλογοι όπως τους δημοσίευσε το soccerplus.gr : 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: