Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Στήριξη για το Αποτέλεσμα..

Έγραψα χθες πως σήμερα θα αναφερθώ, στο πως πιστεύω εγώ ότι ο αντίπαλος θα σε "νοιώσει" με το που θα αντικρίσει τον περιβάλλοντα χώρο του Arena.
Καλά τα "κυριλίκια" αλλά, το "σύστημα" δεν πολεμιέται αλλιώς. 17χ3 = 51 Αυτοί είναι οι βαθμοί που πρέπει να πάρει η ομάδα μας στο Arena, και αν δεν μπορεί αγωνιστικά, γιατί ίσως να μην είναι στην μέρα της, μπορούμε εμείς με τις ενέργειες μας που ΔΕ θα βλάπτουν οικονομικά την ΠΑΕ να την κάνουμε να τους πάρει.
Αυτές είναι οι σκέψεις μου για το πως μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα,  χωρίς ακρότητες :

Γνωρίζουμε όλοι πως οι φιλοξενούμενες ομάδες έρχονται στο γήπεδο με λεωφορείο.
Στην υποδοχή λοιπόν του λεωφορείου θα πρέπει κατά την άποψη μου, να υπάρχει ομάδα υποδοχής των αντιπάλων,από φιλάθλους.  Μια ομάδα η οποία πρέπει κατά την άποψη μου να αποτελείτε από 50 με 100 άτομα τα οποία και μόνο με την παρουσία τους, (ενίοτε και με κάνα συνθηματάκι και κάνα γαλλικό), θα κάνει σαφή στον αντίπαλο που βρίσκεται.
Εν συνεχεία και στους διαδρόμους των αποδυτηρίων θα πρέπει η ΠΑΕ να φροντίσει ώστε οι αντίπαλοι παίχτες, αλλά και οι αντίπαλοι διαιτητές (αντίπαλοι είναι και εκείνοι), να έρχονται  σε επαφή με ανθρώπους ασφαλείας της ομάδας οι οποίοι θα αρκεί η παρουσία τους να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο arena, και πως η παραμικρή σκέψη για "τσαμπουκά" ή ότιδηποτε άλλο θα μένει μόνο ως σκέψη.
Στον αγωνιστικό χώρο τώρα, και από την πλευρά των πάγκων και κοντά σε αυτούς, οι ίδιοι άνθρωποι θα πρέπει να παρίστανται και να δείχνουν και κατά την διάρκεια του αγώνα πως είναι εκεί "δια παν ενδεχόμενων"
Τέλος εμείς ως οπαδοί θα πρέπει να είμαστε για 90 λεπτά με το τραγούδι και τα συνθήματα στα χείλι, σπρώχνοντας την ομάδα, μιας και από όσο φαίνεται οι αντίπαλοί μας θα είναι πέραν των 11 ποδοσφαιριστών. Πολλοί  δε από εμάς θα πρέπει να είμαστε κρεμασμένοι στο κάγκελο....
Κλείνοντας λοιπόν συμπερασματικά θα πρέπει διοίκηση και φίλαθλοι, να έρθουν σε επαφή, και από κοινού να αποφασίσουν πως η στάση μας στο Arena θα πρέπει να αλλάξει, θα πρέπει επιτέλους ο αντίπαλος μπαίνοντας στο γήπεδο να του φτάνει το "σ****ο στην κάλτσα....  Να δείξουμε επιτέλους ποιος είναι το αφεντικό, και να μην αφήνουμε κανένα πούστη να μαγαρίσει το σπίτι της ομάδας μας, το σπίτι μας.





Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα σε ολα. να χανουν προτου μπουν στο γηπεδο. κατι που επρεπε να εχει γινει εδω και χρονια.ειδαμε που μας καταντησανε οι φλωριες.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε φιλε δικιο εχεις.ΑΛΛA για ποια διοικηση μιλας να συνεργαστουμε;αυτην που ηθελε να δωσει το ενα πεταλο ολοκληρο στους φιλοξενουμενους;αυτην που ηθελε 4 24ωρα νωριτερα επιστροφες εισιτηριων;αυτην που δηλωνε ποδοσφαιρικο πολιτισμο,δεν αφηνε στο test event να δοθουν χερια μεσα στον αγωνιστικο χωρο,γεμισε με γκλαμουριες και μοντελα τα επισημα και αλλα πολλα;μακαρι να εχουν αλλαξει μυαλα,που δεν το βλεπω αν και καποιοι εφυγαν ευτυχως