Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Γυναίκα του Καίσαρα.

Και επίσημα λοιπόν, αν κοιτάξετε στο site της κλίκας η πρόταση περνάει στα χέρια της επο και του σοφοκλή.
Θα μου πείτε δύσκολη η χρονιά, χάνει η ομάδα πολλά λεφτά, ο δικός μας δεν έχει φράγκα, κάτι έπρεπε να γίνει και η ομάδα να παίξει Α εθνική, άρα έπρεπε να βρεθεί λύση.
Να το πιάσουμε από την αρχή?

Η ΑΕΛ ο Πανσεραικός, η Δράμα και η Λιβαδειά, κατόπιν κοινού αιτήματος στη κλίκα, ζήτησαν την διεξαγωγή πρωταθλήματος 18 ομάδων.
Η κλίκα, ως άλλος πόντιος πιλάτος ένιψε τας χείρας της και έστειλε το αίτημα στην επο του Σοφοκλή!
Και έρχομαι και λέω τώρα το εξής. Δώσαμε ή δε δώσαμε πάτημα τώρα στην επο νομιμοποιώντας το αίτημα του Κομπότη και του Σάμιου να αγωνιστούν στην κλίκα, πέραν κάθε λογικής ? Αν η επο του σοφοκλή, δεν δεχτεί το αίτημα των 18 ομάδων και επιμείνει στις 16 μετά το πάτημα που δώσαμε ποιος θα είναι ο "χαμένος" της υπόθεσης?
Αν ο κόλος δικαιωθεί την πέμπτη στο εφετείο τι θα γίνει, θα ζητήσουν να κάνουν 20 τις ομάδες?
Είχαμε ένα χαρτί και ένα δίκαιο... δυστυχώς το απολέσαμε. Μακάρι η ομάδα να παίξει στην Α, αλλά το να γίνουμε ίσα και όμοιοι με τον Κομποτιακό εμένα με πειράζει. Με πειράζει που στο θέατρο του παραλόγου εμείς συμμαχήσαμε με τον Λεβαδειακό του 1 ημίχρονο 2 τελικό.
Αυτή την εξυγίανση ευαγγελίζονταν ο μεγαλομέτοχος? Καλή ε??
Έχουμε ειπωθεί πολλές φορές πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, πρέπει και να φαίνεται..



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ela file eimai o xthesinos pou ekraza tin pae gia tis ofeiles tis.simera omos tha paro to meros tou mikoniati giati re file i omada den akoustike pouthena sta stimena kai me to etsi thelo tin riksan vita.stin teliki an einai aftos o monos tropos na paiksoume as einai etsi.vita ethniki ama paiksoume gia mena einai to megalitero eglima akoma kai apo afto pou pigan na mas kanoun me ton tsigof. opos to xeis grapsei kai si vita= katastrofi

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον απο πανω, ας χαλαρωσουμε και να σκεφτουμε ψυχραιμα. Σου λεει και ο προεδρος, αφου δεν θελουν με νομιμα μεσα , ας προσπαθησουμε αλλιως. Στην τελικη, οποιοσδηποτε απο εμας αν ηταν στη θεση του (συνυπολογιζοντας οικονομικες κι οχι μονο επιπτωσεις) το ιδιο θα εκανε. Η ΑΕΛ ειναι ιδεα, αλλα στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο πρεπει να ειμαστε πιο διαλλακτικοι. Γιατι αν συνεχιζαμε να ημασταν ρομαντικοι, δεν θα επρεπε να παταμε στα ελληνικα γηπεδα εδω και χρονια.

STUSSY