Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τελειώνουν τα Βάσανα ??

Τελευταία μέρα του Οκτώβρη σήμερα και ακόμη η ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 δεν συμμετείχε σε επίσημη αναμέτρηση.
Σήμερα όπως όλοι ξέρουμε εκδικάζεται η έφεση της ΠΑΕ στην (διάσημη) επιτροπή εφέσεων την ΕΠΟ για την απόφαση της κλίκας να ανεβάσει τα παραρτήματα.

Δυστυχώς όπως όλοι ξέρουμε πιθανόν η συγκεκριμένη έφεση δεν θα έχει τύχη, μιας και πλέον όλοι γνωρίζουμε πως όλες οι ερμαφρόδιτες αποφάσεις της συγκεκριμένης επιτροπής αποτελούμενη από συνταξιούχους δικαστές (τελευταία μπάζα), ήταν στοχευμένες έτσι ώστε να μη μπορέσει η ΑΕΛ να αγωνιστή στην Α Εθνική.
Από την ΠΑΕ έχει διαρρεύσει πως η συγκεκριμένη έφεση έγινε για να μπορέσει μετά να διεκδικήσει στα πολιτικά δικαστήρια αποζημιώσεις εις βάρος της ΕΠΟ και της κλίκας.
Μια ενέργεια που όλη μας στηρίζουμε, αν και πολλοί από εμάς (καθώς και ο γράφων), πιστεύει πως κάτι θα κερδηθεί ακόμη και εκεί.
Ελπίζουμε λοιπόν σήμερα να τελειώσουν τα βάσανα και η ομάδα επιτέλους να αγωνιστή σε οποιαδήποτε κατηγορία, ώστε να μπορέσουμε και εμείς ως φίλαθλοι να την χαρούμε.
Τις χθεσινές εκπλήξεις του Πλατανιά και της Αναγέννησης Γιαννιτσών όλοι μας τις διαβάσαμε.... Προσοχή λοιπόν από όλους μας, ώστε παρόμοια έκπληξη να μην μας τύχη....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: