Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μουδιασμένοι...

Μούδιασμα, αυτή είναι η γενική αίσθηση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΛ.
Μουδιασμένοι είμαστε όλοι από την απόφαση που πάρθηκε ως Σολομώντεια λύση στο πρόβλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν είναι άλλο από το να κυριαρχούν τα ερπετά και τα λαμόγια.
Απογοητευμένοι οι περισσότεροι από εμάς, μιας και η πρόταση κατατέθηκε από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο μας.
Μια πρόταση η οποία από τι λέγεται και γράφεται κυοφορήθηκε τις τελευταίες μέρες με συνεργασία των 4 ενδιαφερομένων ομάδων και τη σύμφωνη γνώμη όλων των άλλων μετόχων του συνεταιρισμού.
Η προτροπή να "ξυπνήσουμε" έπιασε τόπο... Ξυπνήσαμε είναι αλήθεια, και αυτό που είδαμε δε μας άρεσε  καθόλου... Η αίσθηση που μου(μας) αφήνει είναι μία, όλοι τους ίδιοι είναι... ΟΛΟΙ τους...
Και εντάξει τώρα θα μου πείτε, (όπως ακούγεται και από τα ράδια), πως με στην τσέπη του άλλου δεν κάνουμε κουμάντο κλπ , κλπ....
Εσείς λοιπόν κύριοι όπου δεν θέλετε να παίζουμε με την τσέπη του άλλου που έχει και μεγάλο άνοιγμα, (λες και εμείς το δημιουργήσαμε και όχι οι ξεροκέφαλες επιλογές του),  πως ανέχεστε να παίζουν κάποιοι με την ψυχολογία τα συναισθήματα και την αξιοπρέπεια των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι εκτός των άλλων είναι και οι δικοί σας χορηγοί?
Και μια λεπτομέρεια : Ο συνεταιρισμός δε ψήφισε για 18 ομάδες, όπως κατά κόρον ακούγεται. Ερώτημα έστειλε στην επο, και από εκεί περιμένει την απάντηση  για να δούνε τι θα πράξουν. Στην ουσία μη μπορώντας να βρει την λύση πέταξε το μπαλάκι στην επο.





Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala ama paizame vita telika tha evgaines kai tha eleges gia ton floro ton piladaki pou paei panta me to stavro sto xeri pou erikse pali tin omada vita ethiniki pou den tin prostatefse,sou proteino na sai prota AEL kai meta antipiladakis koursare

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη ΑΕΛ χρειάζεται ισχυρό πρόεδρο είτε το θέλουμε είτε όχι, εκτός από οπαδούς το διαπιστώσαμε φέτος. Τώρα αν καταφέρει τελικά να σώσει την ομάδα με πλάγιο τρόπο....καλά θα κάνει αφού όπως διαπιστώσαμε νόμοι και δίκαιο δεν υπάρχει τι άλλο θέλουμε για να το αντιληφθούμε. Όσο για αλλοθρησκους οπαδούς που μας πικαρουν ....που ήταν 3 μήνες που ομάδες τους ψηφιζανε να αρχίσει ένα σαπιο πρωταθλημα με τον αστερα την κερκυρα και πανιονιο. Ο μονος που την έφαγε τελικά ήταν ο Ηρακλης λογω βλακείας!!!!!