Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Super League ή Ο Κίνδυνος του 96 ?

Όλο αυτό το διάστημα γίνεται μια προσπάθεια, θεωρώντας πως έτσι λειτουργώ προς το καλό της ομάδας, και πράγματα τα οποία μαθαίνω, και εν συνεχεία τα εξακριβώνω, δεν γράφονται με σκοπό όχι να καλύψω κάτι ή κάποιον, αλλά γιατί πιστεύω πως έτσι θα παραμείνουμε όλοι προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο, όλων μας, την σωτηρία της ομάδας.

Είναι σίγουρο, εξακριβωμένο από χίλιες μεριές που λέει ο λόγος, ότι η ΠΑΕ χρωστάει, μέχρι και δημοσιογράφοι της ΠΑΕ ΑΕΛ (κατά συνάδελφο τους), το ψελλίζουν.
Ένα ακόμη σίγουρο είναι πως δεν χρωστάει μόνο στους ποδοσφαιριστές, τα χρέη της σε υπαλλήλους, αλλά και σε ανθρώπους και  επιχειρήσεις, που συνεργάζεται είναι πολλά...Είναι σίγουρο και πάλι πως κάποιοι εργαζόμενοι της, υπέστησαν "ψαλίδι" άνευ προηγουμένου, και πέραν του καλώς εννοούμενου, που κάποιοι το αποδέχτηκαν και κάποιοι όχι.
Έχοντας ζήσει την ομάδα του 96, ( της εποχής και η εικόνα της ανάρτησης, από το athens club), τότε που μέχρι τα Χριστούγεννα έκανε πρωταθλητισμό, και μετά ήρθαν οι προσφυγές και όλα πήγαν από το κακό στο χειρότερο, θεωρώ πως και σήμερα, ο κίνδυνος να ξανά ζήσουμε κάτι τέτοιο είναι ορατός. Ένας κίνδυνος ο οποίος θα είχε αποφευχθεί πιστεύω, αν γινόταν η περιβόητη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, που με τυμπανοκρουσίες είχε αναγγελθεί αλλά  4 μήνες αργότερα, άνθρακες ο θησαυρός, δεν ξέρω πόσοι και ποιοι θα συμμετείχαν, αλλά το βέβαιο είναι πως οικονομικά η ΠΑΕ θα βρισκόταν σε καλύτερη θέση.
Τέτοιος κίνδυνος επίσης δεν θα υπήρχε αν τα όσα έλεγε ο Πηλαδάκης όταν πρωτοήρθε τα έκανε πράξη. Δηλαδή να φτιάξει ομάδα που θα στηρίζεται στα δικά της παιδιά, και όχι στις ορέξεις του κάθε μάνατζερ, να φτιάξει γήπεδο της ΑΕΛ και όχι της άλλης τσέπης του, να, να, να....
Με  την πεποίθηση πως η ομάδα τελικά θα αγωνιστεί  στην Λίγκα, αλλά και πως δυστυχώς ακόμη ΔΕΝ έμαθε από τα λάθη του, ελπίζω  να πέφτω έξω στο δεύτερο, γιατί ένας Κόουλμαν δεν φέρνει από μόνος του την άνοιξη, εύχομαι τέτοιες δημοσιεύσεις να μη ξαναδούμε...




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mprabo re coursare se eixa pare3hghsei...

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστος για ακομα μια φορα.οταν λες αληθειες και ενδιαφερεσαι για αυτο που υποστηριζεις,δεν σημαινει και οτι εισαι κακος,εχθρος και υποπτος.η ομαδα ειναι το επικεντρο και ολοι πρεπει να λειτουργουν με βαση το καλο της.