Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Της Αναβολής το Κάγκελο.

Όλοι μα όλοι παλεύουν να πάρουν μια αναβολή!!  Πανικός σήμερα, πιθανότατα και αύριο, (κράτηστε το αυτό), με τις αναβολές που δόθηκαν. Ας δούμε παρακάτω εκείνες που μας αφορούν.
Αναβολή πήραν σήμερα από την πειθαρχική επιτροπή της Β και Γ εθνικής ο Αγροτικός Αστέρας και ο Λεβαδιακός.

Παράταση δύο μέρες πήραν και οι Αυστριακοί από την uefa, έτσι ώστε να πάρουν και αναβολή αύριο που εκπνέει η διορία κατάθεσης του υπομνήματος για να εκδοθεί η απόφαση κατά της λίγκας από την επιτροπή εφέσεων της επο, καθώς οι νομικοί τους θα βρίσκονται στας ευρώπας και δε θα μπορούν να παραστούν στο εδώ δικαστήριο.
Η πιο σημαντική όλων πάντως θα είναι η αναβολή που θα πάρει το ΔΣ της κλίκας καθώς κανένας από τους "συνέταιρους" δεν θέλει να πάρει μια απόφαση με την οποία θα γελάει το πανελλήνιο για ακόμη μια φορά. Δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως είτε απόψε είτε αύριο το πρωί η αναβολή στο ΔΣ της κλίκας είναι δεδομένη.
Μήπως και εμείς αύριο πάρουμε αναβολή?? "Φοριέται" πολύ τελευταία....

Δε πρόλαβα να τελειώσω το κείμενο και να :
Ανακοινώνεται ότι λόγω πολυάριθμων εκκρεμών υποθέσεων ενώπιον των Δικαιοδοτικών Επιτροπών της Football League και της Ε.Π.Ο., η Super League δεν δύναται να λάβει οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με εγγραφή νέων Μελών στον Συνεταιρισμό.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. της Super League που είχε ορισθεί για την Τρίτη 04.10.2011 μετατίθεται για την Τρίτη 11.10.2011.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: