Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κάποιοι Ανακαλύπτουν την Αμερική!!!! (Ξανά!!)

Έχω δύο μέρες να γράψω. Παρακολουθώ και μαθαίνω σχετικά με την ομάδα σχεδόν όλα, παρόλα αυτά είναι (ήταν), επιλογή να μη γράψω, μέχρι σήμερα το απόγευμα και τις εξελίξεις που θα τρέξουν από κει και πέρα.
Αφορμή για την σημερινή μου ανάρτηση δεν είναι το κάτι νεώτερο για την υπόθεση που μας αφορά.
Αφορμή ήταν το χθεσινοβραδινό σχόλιο αναγνώστη που παραθέτω :

ela tora min koimase mathe an plronete kaneis gamo tin trela mou min exoume ta persina pali me ton mikoniati tha arxisoun oi fapes

Ο λόγος λοιπόν που απαντώ είναι στον τίτλο της ανάρτησης.
Κάποιοι ανακαλύπτουν (ξανά) την Αμερική!!
Το νόημα του τίτλου?? Απλό!!!
Όταν από τούτο εδώ το blog διαβάζατε για προσφυγές, για χρωστούμενα σε παίχτες, για χρωστούμενα σε ενοίκια, για πολλά χρωστούμενα σε ξενοδοχεία, για τον φόβο επανάληψης του 96 και την σημασία του να παίξουμε Α εθνική, ήμουν το μαύρο πρόβατο, και εκείνος που ήθελε το κακό της ΑΕΛ.
Ποιος ο λόγος να γράψω λοιπόν αν έκανε ή όχι προσφυγή ο Τουμέρ, Έκανε ε και? Λέτε να μη ζύγισε τις αντιδράσεις?? Ποιος ο λόγος να γράψω αν χρωστάει χρήματα στον Σέρεμετ? Χρωστάει! Ε και? Ποιος ο λόγος να ψάξουμε να βρούμε που πονάει ο Ρομέου που στο Βέλγιο βρέθηκε καθαρός? Δε καταλαβαίνετε τι πόνο έχει?
Εκείνο που πονάει περισσότερο άλλο είναι... Είναι τα χρωστούμενα σε άλλους επαγγελματίες της πόλης οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Οι παίχτες με τον Α ή Β τρόπο τα χρήματα τους αργά ή γρήγορα θα τα πάρουν. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και για κάποιες επιχειρήσεις τις οποίες της έχει φτάσει στο αμήν, και οι ιδιοκτήτες τους μπορεί μεν να είναι ΑΕΛ και να κάνουν υπομονή αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της.
Τίποτα άλλο προς το παρόν. Δε πέφτω από τα σύννεφα ότι και να ακούσω, ότι κι αν διαβάσω, όχι γιατί τα ξέρω ήδη, αλλά γιατί τα όσα γνωρίζω είναι ήδη αρκετά.

ΥΓ1: Χίλιες από τις σαράντα χιλιάδες συνομιλίες έχουν απομαγνητοφωνηθεί, Τριάντα εννέα είναι ακόμη στο συρτάρι
ΥΓ2: Και όμως μου άρεσε ο Γερουλάνος χθες... Δε του το είχα. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: