Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Και Τώρα Μεταγραφές??

Ένα από τα ερωτήματα που κυριαρχεί στις κουβέντες των φιλάθλων έπειτα από την τροπή που πήρε το θέμα της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία είναι το ερώτημα του τίτλου.
Μεταγραφές αλλά ποιους και πόσους?
Λίγα ματς να χεις δει φέτος είναι φανερό, πως μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε που "πονάει" η ομάδα.
Τώρα αν θα γίνουν και ποιες μεταγραφές, θα το δούμε στην συνέχεια των ημερών.
Παρακάτω θα γράψω τις προσωπικές μου απόψεις για τα όσα είδα και συμπέρανα εγώ μετά τα τόσα φιλικά. Σίγουρα προπονητής δεν είμαι και φυσικά οι απόψεις που θα εκφράσω παρακάτω δεν λέω πως είναι οι σωστές :

Στην θέση του τερματοφύλακα ο κόουτς δεν δείχνει την εμπιστοσύνη του στον νεαρό Σωτηρίου, και ο Μιχαηλίδης δείχνει σαν να έχουν περάσει δέκα χρόνια από πέρσι μέχρι φέτος, χωρίς να υπολογίζουμε τους συχνούς τραυματισμούς του.
Στην θέση των μπάκ ξεκινώντας από αυτό του αριστερού έπειτα και από την  απουσία του Βενετίδη λόγου τραυματισμού χρειαζόμαστε επειγόντως αριστερό μπακ.
Το ίδιο συμβαίνει και στην δεξιά μεριά των μπάκ αλλά όχι σε τόσο μεγάλο εύρος καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα ο Αραμπατζής θα μπει σιγά σιγά, και ο Θανάσης ο Παπαγεωργίου είναι αρκετά νέος με καλά τρεξίματα και αμυντικές τοποθετήσεις πράγμα που δείχνει η θέση να είναι καλυμμένη.
Στα σέντερ μπάκ τώρα... Εκεί πίστευα, (και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος), πως το φετινό βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα ταν  ο Κολοβέτσιος με τον Ταλ.. Πάλι όμως ο κόουτς δείχνει να μην εμπιστεύεται για την μία από τις δύο θέσεις τον νεαρό Λαρισαίο αμυντικό. Οι υπόλοιπες λύσεις ( Καλί Ααραμπ), προσωπικά δεν με έχουν πείσει.
Στα αμυντικά χαφ, δείχνουμε αν και εφόσον επιστρέψει ο Ρομέου να μην υπάρχει πρόβλημα καθώς  η τετράδα Νέμπεγλέρα, Μπόα Μόρτε, (αν και εφόσον παίξει σε αυτή την θέση και όχι πίσω από τον επιθετικό), Ιγγλέσιας, Χατζης δείχνει να ικανοποιεί.
Στην θέση πίσω από τον επιθετικό υπάρχει πληθώρα, Ζεκίνια, Χασομέρης Τσιμπάμπα, Μπόα Μόρτε ή Ρομέου, Σιατραβάνης Καραχάλιος, (έδειξε να μπορεί να γίνει μέλος της ομάδας εκεί και όχι στα άκρα),    είναι οι παίχτες που μπορούν και έχουν την θέση.
Πρόβλημα δείχνει να υπάρχει στα άκρα της επίθεσης. Μπορεί ο Σεσίνια να είναι ένα κλασικό αριστερό εξτρέμ, και με τον Μπόα Μόρτε ως εφεδρία να έχεις λύσει στα δεξιά δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Χασομέρης έδειξε στα φιλικά να μπορεί. Ο Τσιμπάμπα είναι αναλόγως την μέρα την διάθεση και το μυαλό του, ενώ ο Σιατραβάνης δείχνει να "χάνετε" στο πλάι.
Σέντερ φόρ... Το μοναδικό καθαρόαιμο είναι ο Σαιτιώτης, είναι ένα φορ όμως που δεν τραβάει τα σέντερ μπακ πάνω του να ανοίξει τους χώρους και να μπορείς να βγάλεις τον παίχτη παραπάνω από πίσω και να κάνεις το γκολ.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: