Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στήριξη στην Ομάδα.

Είναι γεγονός πως μετά τον εφιαλτικό χρόνο που ζήσαμε, (μη ξεχνάτε πως τα δεινά πέρσι τέτοιο καιρό ξεκινούσαν), καθημερινά όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται να λεν πως " η ομάδα θέλει στήριξη"
Όλοι μας συμφωνούμε πως αυτό που χρειάζεται είναι η στήριξη, αλλά διαφορετικά την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας.
Στήριξη στην ομάδα, πως???

Η παρουσία μεγαλύτερου μέρους φιλάθλων στο γήπεδο, σίγουρα πέραν της ηθικής στήριξης στους ποδοσφαιριστές  προσφέρει και οικονομικά στην ομάδα, κάτι που από όσα λίγα γνωρίζουμε το χει ανάγκη. Εκείνο που πρέπει να κάνει ο φίλαθλος είναι να είναι παρών στο γήπεδο, να φωνάζει για 90 λεπτά στηρίζοντας την ΑΕΛ, συμβάλλοντας και με τον οβολό του στην οικονομική ανάσα της ΠΑΕ
Κοιτώντας όμως τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ταυτόχρονα με τις τιμές των διαρκείας, με πιάνει θλίψη. Να ξεκαθαρίσω εδώ πως προσωπικά, παρόλο που θεωρώ ακριβές τις τιμές των διαρκείας, παρόλο που όπως και σε παλιότερη ανάρτηση έχω γράψει οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι "χαμένοι" όλα αυτά τα χρόνια, είμαι και εφέτος κάτοχος.
Θλίψη λοιπόν με πιάνει βλέποντας πως στην ανατολική κερκίδα, απέναντι από τις κάμερες, οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι 20 και 15 ευρώ. Θεωρώ πως αυτές οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του Έλληνα την εποχή που ζούμε. Πολλοί από εμάς δεν την "παλεύουν" με την λαίλαπα της κρίσης. Προτείνω λοιπόν στην ΠΑΕ, και για να έχει έσοδα, και για να έχει κόσμο που θα βοηθήσει την ομάδα, να επανεξετάσει τις τιμές των μεμονωμένων, ακόμη και των διαρκείας αν μπορεί, έτσι ώστε το γήπεδο να έχει τουλάχιστο 10.000 κόσμο σε κάθε αγώνα, κάνοντας το γήπεδο πραγματική ΑRENA.
Πρέπει επίσης να συνυπολογιστεί το ότι πιθανόν πολλά ματς θα γίνονται Δευτέρα με την αγορά ανοιχτή.

Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφερθώ σε ενέργειες οπαδών - διοίκησης ώστε ο αντίπαλος να σε νιώθει από την πρώτη ώρα που θα πατάει στο περιβάλλοντα χώρο του Arena. 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστη η παρατηρηση για τις τιμες. ενα ποδοσφαιρο μας εμεινε ας μην το κοψουμε και αυτο.