Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

B.B

Βαγγέλης Βλάχος???
Όχι... Ναυαγεί διαβάζουμε, αλλά τα αρχικά του ονόματος, εξακολουθούν να "παίζουν" στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σε άλλη γλώσσα τούτη την φορά.
Και καλά με τον στρατιώτη του μπαοκ δεν έβαλε μυαλό όταν πήγε να μας τον φέρει, και μας βρήκε απέναντι του, με τον στρατιώτη του γαύρου τώρα, θεωρεί πως θα μας βρει αρωγούς?

Είναι δυνατόν να αποδεχτούμε για προπονητή εκείνον που έστειλε ο χοντρός πέρσι στο νησί για να σώσει το παράρτημα του? Μήπως ξεχνάει ποιος έπεσε αντί για το παράρτημα του χοντρού?
Μήπως με την πρόσληψη του θέλει να δηλώσει κάτι, τόσο σε εμάς, όσο και κάπου αλλού?



Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ;;;;;;

vissini coursaros είπε...

Σέρβο, γνώστη της περιβόητης ελληνικής πραγματικότητας με επίθετο από Μπ, αλλά όχι Μπ Μπ.
Και επιτέλους έναν προπονητή που να μείνει,(γιατί μετά την στήριξη γδ περάσαμε στο αντίθετο άκρο), που η προσωπικότητα του θα είναι ισχυρή, και όλοι μας θα έχουμε την υπομονή να τον στηρίξουμε.
Κάτι σαν τον κόουτς που θα έχουμε για τελευταία φορά στο πάγκο μας την Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά πιστεύεις ότι ο Μπάγεβιτς θα μπορούσε να έρθει ΤΩΡΑ στην ΑΕΛ; Στη Β' Εθνική και με τέτοιο οικονομικό χάλι; Ή απλά είναι ευσεβής πόθος;

Ανώνυμος είπε...

o μπαντοβιτς να μην ερθει,ο δερμιτζακης να μην ερθει ,ο βλαχος οχι,ο α ειναι γαυρος ο β ειναι ασχετος ο γ ειναι βουλγαρος ο αλλος οταν ηταν 5 χρονων δηλωσε οτι ειχε την αφισα της αεκ στο δωματιο,ο ενας βρωμαει ο αλλος ειναι κοντος και ολοι οι αλοι δεν κανουν για το μεγεθος της ΑΕΛ.Ποιος μενει?
το βρηκατε!ο Μουρινιο

Ανώνυμος είπε...

Δλδ, αν δεν είναι οι μπαντοβιτς, βλαχος, δερμιτζακης τότε πάμε κατευθείαν σε μουρίνιο?! Τους θεωρείται αυτούς ικανούς και άξιους για την ΑΕΛΑΡΑ?! Οτι να ΄ναι!
Θα συμφωνήσω μαζί σου κουρσάρε ως προς το πως πρέπει να είναι ο νέος προπονητής, αν και ο μπάγεβιτς δεν νομίζω να το "έχει" πλέον.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1 ΜΥΡΙΟ ΟΣΟ ΟΛΗ Η Β ΕΘΝΙΚΗ).
ΠΤΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ..ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.
(ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ)

Ανώνυμος είπε...

Για καθηστε ρε μαγκες καλα σας γραφει ο απο πανω,τι μανια ειναι αυτη,να μειωνουμε την ΑΕΛ μας καθε στιγμη επειδη μας το προωθουν και για καλο!Εσεις στην προσωπικη σας ζωη θα ησασταν ικανοποιημενοι με ενα "καλυβακι" για σπιτι,χωρις μπανιο και χωρις αμαξι για να πηγαινετε στις δουλειες σας???Γιατι για την Α.Ε.Λ που υποτιθετε ειναι η ΙΔΕΑ σας δεν εχετε την απαιτηση ΠΑΝΤΑ το καλυτερο.Και ας ερθουμε στο θεμα του προπονητη,εφοσον η ομαδα περναει μια οικονομικη και οχι μονο κριση και πρεπει να παρουμε προπονητη τετοιας κοπης,τοτε γιατι δεν παιρνει εναν ΛΑΡΙΣΑΙΟ,ειναι δυσκολο???????ΑΕΛ 1 ΑΘΗΝΑ......

vissini coursaros είπε...

Αυτή η προστακτική (να αναρτηθεί!!) πολύ μου άρεσε!! Μήπως δεν αναρτούνται όλα τα σχόλια?
Λοιπόν αν θέλει προπονητή σώνει και καλά τύπου μπάντοβιτς προτιμώ τον Ζιώγα, που ξέρει τι σημαίνει ΑΕΛ.
Άλλα όλα έχουν σχέση με την αλήθεια που δεν βγαίνει να μας πει. Κερδισμένος θα ήταν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΙΩΓΑΣ ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΘΗΤΕΥΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ,