Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σκόρπιες Σκέψεις.

Μα εμείς είμαστε πάνω από τον μέσο όρο στην Ελλάδα.!!
Είναι δυνατόν να θέλει ο προπονητής μας να είναι όλοι μας οι παίχτες πληρωμένοι, και μάλιστα στην ώρα τους?
Που νομίζει ότι βρισκόταν ? Σε καμιά προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα? 
Άκου εκεί να μας ζητάει και τα ρέστα, τώρα να δει τι θα πάθει!! στην FIFA θα τον πάμε να πάρουμε και αποζημίωση!! Τι μόνο οι Ρομέου και Ταλ ξέρουν να πηγαίνουν στην FIFA τον ξέρουμε και εμείς τον δρόμο, τον είχαμε περπατήσει τότε με τον Πάρα. 
Το δελτίο του προς εκφοβισμό των υπολοίπων στο ταβάνι των αποδυτηρίων είναι. 
Όσο για το banner του αγώνα αν το πω απαράδεκτο θα ναι και λίγο... Και γαμώ τις εμπνεύσεις έχουν, αλλά αυτό συμβαίνει όταν διοικείς από απόσταση.
Καμιά επαφή με την πραγματικότητα, την δική μας πραγματικότητα.
Κάπου άκουσα ή διάβασα ότι η ΠΑΕ κάνει σαν απατημένη γκόμενα, και συμφωνώ, απλά αντί για γκόμενα προσωπικά θα έβαζα το χαζογκόμενα. 
Και επειδή στην προηγούμενη ανάρτηση υπάρχουν πολλά σχόλια που πρέπει να απαντηθούν μιας και ελάχιστοι θεωρούν πως θα πρέπει μάλιστα να ζητήσω και συγνώμη, θα πω το εξής. 
Η φυγή του Κόουλμαν και η πρόσληψη του στην Εθνική Ουαλίας ήταν το αποτέλεσμα των πράξεων του μεγαλομετόχου και όχι η αιτία αποχώρησης του. Αυτό είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν? Τα αστέρια κοιτάμε όταν τα δείχνουν με το δάκτυλο, όχι το δάκτυλο.
Και για όσους λένε ότι είναι προδότης όπως ο σπυριάρης που έφυγε για την κούλα, θα τους θυμίσω πως ο σπυριάρης είχε κουβεντιάσει και συμφωνήσει με τον Κοντοπούτανο πρόεδρο της κούλας αφού είχε ενημερώσει τον δικό μας, και έπειτα μας το έπαιζε και ξεκρέμαστος, μας έλεγε μαζί θα μπούμε στο νέο γήπεδο, και εκείνος είχε υπογράψει στην κούλα. 





Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσενα αυτο σε ενδιαφερει τα συμφεροντα του Κοουλμαν; σιγα μην τον κανουμε και σημαια με ενα 6μηνο στην ομαδα

vissini coursaros είπε...

Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα. Και έδειξε ο Ουαλός ότι μπορεί να μας κάνει ομάδα.
Σημαία δε θα κάνω κανένα πρόσωπο. Η ΑΕΛ πάνω από όλα, αλλά όχι να προσπαθούν να μας πουν ότι φταίει εκείνος. Την αλήθεια την ξέρουμε, τα ψέματα όσο και να τα φτιασιδώσεις ψέματα θα ναι.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 21 Ιανουαρίου 2012 12:50 μ.μ.

Σημαία στην ΑΕΛΑΡΑ είναι μόνο το Αλογο, η Φανέλα και το Χρώμα!
Αλλά να σου θυμίσω πως και πόσοι κάνανε σαν τρελοί για τον Κόουλμαν από πέρυσι το Γενάρη ακόμα και τώρα, επειδή το αφεντικό κάποιων έμαθε να σπέρνει διχόνοια, τον λιθοβολούν πλέον! Γιατί ενώ στην αρχή που δεν πηγαίναμε καλά δεν ακουγόντουσαν τόσες φωνές κατά του Κόουλμαν (που και καλά τον στήριξε η παε) και τώρα βγήκαν τόσοι και τον λιθοβολούν? Κουτόχορτο μόνο οι γαύροι, τα βαζέλια, οι βούλγαροι και οι λοιποί οπαδοί των δυναστών του ελληνικού ποδοσφαίρου τρώνε! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΙΣΑ! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ο ανωνυμος των 12:50. ειμαι. για αυτα που λετε για τον Πηλα συμφωνω και επαυξανω αλλα γιατι δεν επικεντρωνετε εκει που ειναι το προβλημα; ο Πηλα πηρε την ομαδα καθαρη απο χρεη και δηλωσε οτι και στη ΣΛ θα εχει προβλημα βιωσημοτητας .αυτο ειναι το σημαντικοτερο και οχι ο Ουαλος . αυτα με τους παιχτες και τον Ουαλο ειναι συνεπεια της οικονομικης καταστασης .απλα δεν ειμαι υπερ των ''σωτηρων'' και δεν πιστευω οτι ο Ουαλος δικαιουται να γινει και σημαια της ομαδας. ενας μισθοφορος ηταν οπως οι δεκαδες που περασανε απο την ομαδα ολα αυτα τα χρονια. βρηκε καλυτερη ευκαιρια και την κοπανησε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ.ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ,ΘΥΜΑΣΑΙ;ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ.ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΜΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ-ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ Α ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ;ΕΝΑΣ... ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ;ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΤΟΣ 'Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΙΟΥ;ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ.Η ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΤΡΙΖΑΝ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ 200 ΜΟΝΣΤΕΡΙΑ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΘΕΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΥΡΙΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ:ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ή ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;KAI MHN MΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ 'H ΠΙΣΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ.ΤΡΕΧΩ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 20ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

κουναβος detected

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12:28 π.μ ΒΡΩΜΟΚΟΥΝΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΪ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΝΑΒΟΣ;ΕΓΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙΡΕΙ ΚΟΥΝΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 20ΧΡΟΝΟ,ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΟΥΝΑΒΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ SUPER 3.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ.ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ARENA ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΑΛΚΑΖΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ;ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟΣ.