Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Πηλαδάκης.

Άμπαλος?  Ανίδεος? Ακατανόητος? Αμετροεπής? Ανίκανος? Απίθανος? Αναξιόπιστος? Αναποτελεσματικός? Άμυαλος? Άσχετος?  Ανεξέλεγκτος?
Όποιο χαρακτηρισμό και να του δώσεις μέσα θα πέσεις.
Ότι να γράψεις για αυτόν λίγο θα είναι, και το κακό σε όλα αυτά είναι πως τελικά είναι επικίνδυνος.


Γιατί δε μπορεί ρε "φίλε" να έχεις βάλει τους παπαγάλους σου μικρούς και μεγάλους να γράφουν για δεξιές και αριστερές τσέπες και τώρα να τους εκθέσεις έτσι? Πως θα τα δικαιολογήσουν τώρα δε το σκέφτεσαι?
Δε μπορεί να επενδύεις 3 μύρια για να τα κονομήσεις συστήνοντας νέα εταιρεία την "Φωτοβολταϊκά ΑΕ" ή όπως αλλιώς θες πες την, να μας παραμυθιάζεις χρόνια τώρα ότι το ένα και το άλλο, να μη γίνεται τίποτα από όσα έχεις κατά καιρούς πει, και τώρα με την στάση σου και την συμπεριφορά σου να διώχνεις ή καλύτερα να τρέπεις σε φυγή ότι καλύτερο είχε η ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια. Την μόνη σου, ή έστω από τις λίγες σωστές επιλογές σου.
Κάποιον ο οποίος στην τελική το δικό σου κεφάλι ήταν ήσυχο. Αυτό δε το καταλαβαίνεις?
Καλά καταλάβατε, για την φυγή του Κρις Κόουλμαν τα γράφω.
Μπορεί από χθες ο επίσημος παπαγάλος ανεπίσημα στον "τοίχο" του και ο δεύτερος στο site του, άρχισαν να σε δικαιολογούν  τα αδικαιολόγητα αλλά  η ξεφτίλα έχει και όρια, και οι προαναφερόμενοι πιθανόν να θεωρούν πως βρέχει... Δε βρέχει παιδιά!! Σας φτύνουν.
Με την ΑΕΛ είμαστε και όχι με τα πρόσωπα αλλά αυτό το δικό του δεν παλεύεται, κάνει κακό στην ΑΕΛ γιατί το προσωπικό του καλό είναι το κακό της ομάδας μας.
Γιατί κάνει κακό από μέσα, με τις αποφάσεις του και τις χίλιες δυο, (999 ήταν το καλοκαίρι!!),  μαλακίες του.
Φύλαξε με από "φίλους" γιατί τους εχθρούς μου τους ξέρω λέει ένα ρητό.
Αποδείχθηκες "φίλος" .
Και επειδή ξεκίνησα με πολλά Α θα σου πω - γράψω, και το τελευταίο....
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ


ΥΓ: Τι να γράψω για τον αγώνα, για τις πέτρες που μας πετούσαν τα βουλγάρια, για το ότι η επιστροφή ήταν εφιάλτης, για το ότι κατάφερε με τις ενέργειες του ακόμη και την νίκη να μη την χαρούμε? Τι να πει κανείς, όλα περνάν σε δεύτερη μοίρα.
Ότι και να πούμε η ΑΕΛ θα ανέβει. Είτε το θέλει ο πρόεδρος της είτε δε το θέλει. Γιατί ΑΕΛ είναι ο λαός της που και σήμερα ήταν εκεί.
Όποιον προπονητή και να φέρει, το μόνο που θα καταφέρει είναι να του δώσει μια αράδα στο βιογραφικό του ότι ήταν προπονητής στην ΑΕΛ.

ΥΓ2 : Ευτυχώς οι συνοπαδοί μας που είχαν το ατύχημα στην επιστροφή είναι καλά.



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ KANOYME ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.ΜΠΟΑ ΜΟΡΤΕ ΣΕΣΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΟΥΛΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ

vissini coursaros είπε...

Ευτυχώς στην Δημοκρατία, ακόμη και στην χειρότερη της μορφή που εμφανίζεται σήμερα η πολυφωνία ακόμη υπάρχει.
Μπορείς λοιπόν εύκολα, και χωρίς κόστος, να μη με διαβάζεις. Είμαι σίγουρος δε πως θα βρεις εύκολα "άλλους" να τα λένε όπως τα επιθυμείς.
Δε σου κοστίζει τίποτα, δε μου κοστίζεις τίποτα, άρα... δική σου η επιλογή, και σεβαστή η γνώμη σου.
Την δική μου την διάβασες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΛ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....

vissini coursaros είπε...

Το "κλίμα" το δημιουργεί αυτός που με πράξεις και παραλείψεις έφτασε την ομάδα εδώ που την έφτασε και αντιμετωπίζουμε αυτά που αντιμετωπίζουμε.
Μη τα ρίχνεις σε εμένα!!. Α! και εγώ δε κόβω συνεντεύξεις θεωρώντας πως έτσι κάνω καλό. Εγώ είμαι απλά ένας οπαδός, σαν τους χιλιάδες της ΑΕΛ και την δική μου αλήθεια θα την λέω.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....
KEEP WALKING