Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Με Την Δική Μου Οπτική..

Άντε να γράψω και δύο λόγια για το παιχνίδι γιατί οι "παπαγάλοι" γράφουν και μηνύματα ότι δεν ήμουν και στο ματς!!!
The captain is back έγραφε το σημερινό ματς program έχοντας για φωτογραφία έναν από τους ηθικούς και υλικούς αυτουργούς του περσινού καταντήματος της ομάδας. 
Πάμε παρακάτω τι παρουσιάσαμε σήμερα? Νταμπιζιές!!!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!!  Γιόμα, Γιόμα, Γιόμα και ο Χατζής σαν άλλος περσινός Νταμπίζας στο ρόλο του κρυφού κυνηγού!! 
Είδαμε το δεξί μπακ της ομάδας μας να μη μπορεί να περάσει μία φορά την μπάλα. 
Είδαμε τον γνωστό άστατο Τσιμπάμπα, να κάνει για άλλη μια φορά του κεφαλιού του.
Είδαμε ένα Σιατραβάνη που μετά το πρώτο σουτ που έκανε κρυβόταν συνεχώς.
Και τέλος είδαμε μια ομάδα, την αντίπαλη να επιτίθεται μονίμως από την δεξιά μας πλευρά γνωρίζοντας προφανώς τι έπρεπε να κάνει. 
Εξάλλου ο οποιοσδήποτε  που θα έβλεπε τα προηγούμενα δύο ματς της ΑΕΛ θα γνώριζε και ας μην είναι προπονητής ότι η ΑΕΛ από την δεξιά πλευρά μπάζει.. Και μπάζει πολύ. 
Είδαμε ακόμη πολλές δυνάμεις καταστολής στο γήπεδο.. Τυχαίο,  περίμεναν κάτι ή είχαν εντολές άνωθεν?



Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει κάποιος για ποιόν λόγο στο ημίχρονο βρέχανε το γήπεδο...απο την πλευρά που θα αμυνόμασταν και θα έκανε επίθεση ο πλατανιάς αντίστοιχα...ένα γήπεδο το βρέχεις όταν θέλεις να έχει πιο ταχύ ρυθμό ένα παιχνίδι...δηλαδή θέλαμε να κάνουμε πιο ταχύ τον πλατανιά; ή μήπως να γλιστράνε οι δικοί μας αμυντικοί; όπως και έγινε "γλίστρησε ο Βενετίδης σε μία φάση"

vissini coursaros είπε...

Μπορεί να μας πουν οτι λόγο του ήλιου θα χαλούσε το χορτάρι και το δρόσισαν!! χαχαχχα για όλα τους έχω ικανούς!!
Σίγουρα δε θέλω να σκεφτώ πιο πονηρά και καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

Για να γλιστρούν οι αντίπαλοι, μάλιστα ο ίδιος ο μπάντοβιτς έδωσε εντολή σε υπάλληλο του χόρτου να το βρέξει, το είδα.

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχαχαχα...διόλου παράξενο να μας το πουν...εδώ το είπε διπλανός μου στο γήπεδο...ότι επειδή εκείνη την πλευρά έβλεπε ο ήλιος γι'αυτο το δροσίζανε...αχαχαχαχαχαχα...τέλος πάντων ειδικός δεν είμαι και σιγούρα λέω χαζομάρες...αλλα δεν άντεχα...ήθελα να εκφράσω την απορία μου...αυτά και ευχαρστώ...πολύ ωραίο το blog σου συνέχισε έτσι...Καληνύχτα...

tolios είπε...

χα χα ήθελα να το γράψω αλλά δεν είχα κουράγιο πριν αλλά μου το θύμησες για το σύστημα δαβίζα γιόμα γιόμα έτσι για να θυμηθούμε λίγο τα περσινά κ όχι μόνο επέστρεψε κ επίσημα δλδ εντός κ εκτός αγωνιστικού χώρου. Και μια άλλη απορία ο Μπλέντι που όλοι λένε τα καλύτερα κ στον οικονόμο αλλά κ στον αμπελωνιακό γιατί ήταν εκτός αποστολής?

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κακεντρεχής και συνομοσιολόγοι είστε! Δεν ντρέπεστε! Ένας υπάλληλος του γηπέδου, έπαιζε με κάτι ασφάλειες και κουμπιά και κατά λάθος πάτησε αυτό του ποτίσματος. Πληροφορίες λένε πως μετά του έβαλαν τιμωρία να μάθει όλους του πίνακες του γηπέδου και να γράψει 100 φορές "δεν θα το ξανακάνω"!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΒΛΕΠΩ.ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΕΙΡΩΝΙΟΥΛΕΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΤΣΙ,ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ... ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΜΠΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ,ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ.ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΑΓΚΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 23 Ιανουαρίου 2012 12:27 μ.μ.
Είμαι ο Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2012 9:40 π.μ.
Το "αν κερδίσαμε" ή όχι το ξέρει η καρδούλα μας και η ψυχή μας! Λουστείτε τον σπαρτιάτη από την μύκονο εσείς και γιουχάρετε ξανά όσους τον βρίζουν! Οταν θα καταλάβουν μερικοί πως ο ιδιοκτήτης αλυσίδας καζίνο είναι παρτάκιας και κοιτάει μόνο την κωλότσεπα του ειδοποιήστε και το υπόλοιπο 2%! Και δεν είμαι σε κανένα forum, σε κανένα σύνδεσμο, σε καμία καφετέρια. Αρρωστος με την ΑΕΛ είμαι και εγώ όπως όλοι μας και θέλω να την δω ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!