Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Παιχνιδάκια...

Κάνοντας αστειάκια και καλά, κάποιοι σήμερα προέτρεψαν τον νυν βοηθό προπονητή να ξανά φορέσει την φανέλα της ομάδας.
Κρύα αστειάκια τα οποία μακάρι να μείνουν στην κατηγορία των αστείων γιατί διαφορετικά...
Επίσης προσπάθησαν να μας πείσουν ότι εντάξει μωρέ κάποιος έπρεπε να κάτσει στον πάγκο της ομάδος έλαχε να είναι ο συγκεκριμένος, μη δίνετε σημασία, σημασία έχει να ανέβει η ομάδα! Μη γκρινιάζετε και μη τα θέλετε όλα δικά σας. Πρόεδρος είναι και πήρε μια απόφαση, μπορεί να μην έπρεπε να καταλήξει σε τρεις συγκεκριμένες επιλογές αλλά έγινε.

Σε άλλη αποστροφή του λόγου τους,  μας είπαν πως μπορεί ο μεγαλομέτοχος γνωρίζοντας και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν με την συγκεκριμένη επιλογή, να παίζει ένα άτυπο   bras de fer   με τους οπαδούς γιατί του στέρησαν πέρσι την δυνατότητα να μας φέρει τον Δερμιτζάκη.
Δηλαδή αυτός που έχει την τύχη της ομάδας στα χέρια του, και συνάμα αυτός ο οποίος κρίνει την ψυχολογία μιας ολόκληρης πόλης, με ότι αυτό συνεπάγεται, παίζει παιχνιδάκια με όλους αυτούς, με όλους εμάς.
Παιχνιδάκια λοιπόν? Να δούμε γιατί στα νιάτα μας, και σε όλα μας τα παιχνίδια υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, μόνο που εδώ είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα, άσχετα αν ακόμη κάποιοι σιωπούν. Άραγε γιατί?






Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ Κ.Λ.Π;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ SITE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.