Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Προπονητές Χωρίς Δίπλωμα!!

Άκουγα το πρωί, (λίγο  να πω την αλήθεια), διαβάζω όμως και τώρα που έχω περισσότερο χρόνο, στα site ότι λόγο των γνωστών προβλημάτων στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα ως παρτενέρ του Ααραμπ, το νέο μας απόκτημα ο Ψωμάς.
Έτσι έγραφαν και διέδιδαν και πριν από κάποιον άλλο αγώνα για την θέση του τερματοφύλακα, και τότε με ανάρτηση μου είχα γράψει πως είναι δυνατόν να μη βάλει τον Σωτηρίου.

Το ίδιο θα αναρωτηθώ και τώρα? Πως είναι δυνατόν οι Φωτιάς και Γκαλίτσιος να έχουν στην ομάδα από το καλοκαίρι, να έχουν βγάλει όλη την προετοιμασία, ο ένας εκ των δύο να έχει αγωνιστεί και σε ένα παιχνίδι έστω και στο κύπελλο με υποδεέστερο αντίπαλο,  και όλοι τους να επιμένουν πως πρέπει να αγωνιστεί ο Ψωμάς που και προετοιμασία δεν έκανε, και στην προηγούμενη του ομάδα δεν έπαιζε, και προέρχεται από αγωνιστική απραξία τουλάχιστο εφτά μηνών, δεν μπορώ να το καταλάβω?
Ο μόνος υπεύθυνος για την κατάρτιση της ενδεκάδας είναι ο Κωτσοβός, και ελπίζω τα κριτήρια που θα επιλέξει το 2ο σεντερ μπακ να είναι αγωνιστικά και όχι ραδιοιντερνετικά. Σίγουρα το φορτίο που έχει αναλάβει είναι μεγάλο, αλλά αν κάτι πρέπει να κρατήσει από τον Κόουλμαν, τότε σίγουρα ένα από αυτά θα πρέπει να είναι τα αυτιά του και τα μάτια του κλειστά, επιλέγοντας εκείνος ποιος πρέπει να αγωνιστεί και ποιος όχι.
Είναι κρίμα που δεν είναι ο Κόουλμαν ο οποίος και δεν ήξερε να διαβάζει ελληνικά και δεν άκουγε τα ραδιόφωνα μας, και δεν επηρεαζόταν από όλους εμάς τους "προπονητές", χωρίς δίπλωμα.
Ας αφήσουμε τον "προσωρινό" μας κόουτς να πάρει εκείνος τις αποφάσεις του και μετά ας τον κρίνουμε ακόμη και αυστηρά, αλλά ας μην τον προκαταβάλουμε, καλύτερα δεν είναι?



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: