Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Προβληματισμοί...

Και τώρα τι? Και τώρα πως? Και τώρα με ποιόν?
Μπορεί η ομάδα να ανεβεί στην super league, και αν ανεβεί θα μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία?
Πολλοί από εμάς όταν η ομάδα κατέληξε στην Β εθνική είπαμε πως ίσως τελικά να είναι για καλό μιας και έτσι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ομάδα, να αναδείξουμε δικά μας παιδιά, και με τς κατάλληλες προσθήκες θα στρώσεις σιγά σιγά έτσι ώστε με πλάνο θα κάνεις ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.
Ας τα πιάσουμε όμως από την αρχή...
Και τώρα τι? Θέλει δεν θέλει, παρόλο που γνώριζε για την φυγή Κόουλμαν πολύ πριν από εμάς, και θα έπρεπε άμεσα να είχε καταλήξει σε προπονητή, δεν το έκανε. Και μη μου πει κανένας ότι οι Δερμιτζάκης, και Μπάντοβιτς δεν τους ήθελε ο κόσμος, γιατί και μόνο που ακούστηκαν αυτά τα ονόματα, μας δείχνει πως δεν κατάλαβε τίποτα από την περσινή χρονιά. Άσε που από τον Μπάντοβιτς έφαγε πόρτα καθότι δεν δεχόταν να έρθει χωρίς τον γυμναστή του. Πάμε λοιπόν σε λύσεις τύπου Κεγαχιά και ότι βγει. Μπορεί όμως αυτή η ΑΕΛ να ανεβεί κατηγορία? Δύσκολα, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η ομάδα με ότι μας έχει δείξει μέχρι σήμερα και χωρίς πια να υπάρχει η ομοιογένεια όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή,  πολύ φοβάμαι πως θα χάσουμε το άρμα της ανόδου. 
Και τώρα πως? Θα πορευτούμε με ότι υπάρχει, σίγουρα ο κορμός που ονειρευόμαστε πάει περίπατο, σημασία στο "πως" πάντως έχει εμείς πρέπει να είμαστε εκεί, βοηθώντας την ομάδα με την παρουσία μας και την φωνή μας να κερδίζει τα παιχνίδια. Προσφυγές θα υπάρξουν, ήδη σήμερα είχαμε και ακόμη ένα κρούσμα, ίσως να μην είναι το τελευταίο, αλλά εμείς ως φίλαθλοι πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο βοηθώντας, αλλά και κρίνοντας. 
Και τώρα με ποιον ? Καλύτερη επιλογή  όλων θα ταν ο Τσιώλης. γνώστης της κατηγορίας, ξέροντας να παίρνει πολλά όταν βρίσκει έτοιμη ομάδα αλλά ας όψεται τα όσα έχουν γίνει, βέβαια ακόμη και τώρα αν τον έφερνε και όπως έχουν γίνει τα πράγματα ο κόσμος θεωρώ πως θα έκανε υπομονή.
Έτσι, προσωπικά πιστεύω πως τούτη την ώρα καλύτερη επιλογή όλων είναι ο Ζιώγας. Ναι ο Ζιώγας, αρκετοί "μάγοι"  πήραν τα credits τους και τώρα το παίζουν καμπόσοι, ας είναι και ένας δικός μας. 
Σημασία έχει δυστυχώς πως για μια ακόμη φορά ίδια εποχή πάλι ασχολούμαστε με τα ίδια θέματα. Πάλι ψάχνουμε προπονητή, πάλι η ομάδα δεν πάει καλά, πάλι επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. 


ΥΓ: Αυτή η ομάδα μας αξίζει ως φίλαθλοι της?  Αυτή την συμπεριφορά αξίζει η στήριξη μας? 




Share

1 σχόλιο:

WIPER είπε...

Και τώρα τι? Και τώρα πως? Και τώρα με ποιόν?
ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
Και τώρα τι?
ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Και τώρα πως?
ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.
Και τώρα με ποιόν?
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ , ΜΕ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΕΛ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΥΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ……..

ΚΕEP THE FAITH