Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ναυάγιο...

Πάει και αυτό το Σαββατοκύριακο!! Ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε η ΑΕΛ με το τελείωμα του να φιγουράρει έστω και προσωρινά πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, κατάφερε να το χάσει από την ομάδα η οποία δεν είχε μέχρι σήμερα νίκη στην έδρα της.
Για να είμαι όμως δίκαιος θα πρέπει να δώσω τα εύσημα σε μια άλλη ΑΕΛ της οποίας οι παίχτες έδειξαν πραγματικά ότι ήθελαν το παιχνίδι και έκαναν τους δικούς μας να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Δίκαιο το αποτέλεσμα, μιας και από την ομάδα μας, ο μόνος που διασώθηκε από το ναυάγιο ήταν ο Χασομέρης ο οποίος όμως ήταν τραγικά μόνος.
Ασύνδετες οι γραμμές μεταξύ τους, μεγάλες αποστάσεις, και ο Τσιμπάμπα μονίμως να θέλει να είναι εκείνος ο σκόρερ της με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ναι και ο διαιτητής έπαιξε το ρόλο του!! αλλά ΑΕΛ είσαι, και όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εσένα τότε πρέπει να υποκλίνεσαι, και να ψάχνεις τους λόγους του ναυαγίου εντός της ομάδας σου.
Ένα ακόμη ψυχοφθόρο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε για εμάς.... Όσο για τους παίχτες, όταν είναι στο 90, χάνεις, και γυρίζεις την μπάλα στον τερματοφύλακα, ή την παίζεις παράλληλα στην άμυνα, τι άλλο μπορείς να περιμένεις πέραν της ήττας?

ΥΓ: Υπήρξε στις έντεκα αγωνιστικές παίχτης της ομάδας που να απέδωσε όσο ο Μανούσος της Καλλονής σήμερα?



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pes ligo tora o psomas den sou thimise niko ntampiza? idios itan re ,eleos mania me tis maounes ekei piso,grigora center back vre ampaloi poios psomas teleia ta pigaine i amina me ta pitsirikia

Ανώνυμος είπε...

http://streetgang1aelhooligans.wordpress.com/1149-2/