Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Μάσα Μια Τσίχλα... Σου Πάει και ως Στυλ!!!

Δυστυχώς κατόπιν παροτρύνσεως και για πρώτη φορά, μπήκα στο tripaki και διάβασα τον "τοίχο" του υπαλλήλου, ή έμμισθου  ο οποίος πιστός στις πρακτικές του σβήνει, κατά το δοκούν ΄στον επίσημο "τοίχο" του AEL Official, ότι γουστάρει με συνέπεια ο κόσμος να μην μπορεί να βγάλει νόημα.
Απορίες που μου δημιουργήθηκαν:

Άραγε οι wanabe όπως τους αποκαλεί δημοσιογράφοι τι θα πράξουν?
Άραγε στην προεδρική σουίτα του ARENA πως βρέθηκε ο κατά δήλωση του εκπροσώπου της ΑΕΛ αλεξιπτωτιστής Πάτσης?? Με αλεξίπτωτο?? Τον προσκάλεσε κάποιος??
Άραγε ο κυριούλης αυτός, γιατί κύριος δεν είναι με τίποτα όταν  εκείνους που στερούν ακόμη και το παιδιών τους το γάλα για την ΑΕΛ, τους χαρακτηρίζει από άμπαλους ως επικίνδυνους και από το ότι έχουν βρωμόστομα μέχρι δε θυμάμαι εγώ τι άλλο ξεχωρίζοντας και διαχωρίζοντας τους φίλους της και οπαδούς της ΑΕΛ σε καλούς και κακούς, από τίνος το υστέρημα πληρώνεται?????
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γυμνοσάλιαγκα.. Γιατί αν νομίζεις ότι έγινες κάποιος αυτό συνέβη γιατί πας γλείφοντας, και έρποντας και γιατί η ΑΕΛ που σε επέλεξε να πληρώνεσαι είναι μεγάλη ομάδα.
Θα μας πουλήσεις και ΑΕΛοφροσύνη...... Βάλε το ΑΕΛομετρο σου εκεί που ξέρεις... 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βγάζω άκρη από το άρθρο αυτό...

tolios είπε...

Ρε παιδιά σε πολλά άρθρα όχι μόνο εδώ γενικά κ σε άλλα site μιλάτε όλο με υπονοούμενα και μυστικοπάθεια τί φοβάστε μήν σας πούν ρουφιάνους ? Ο απλός φίλαθλος δέν καταλαβαίνει τί λέτε ή για ποιον λέτε ή ποιος κρύβεται πίσω από κάπου. Εκτός άν θέλετε να τα ξέρουν συγκεκριμένα άτομα. Πιστεύω ο απλός φίλαθλος σας διαβάζει περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

....Σκουλήκι, γυμνοσάλιαγκα, κουράδα, ποντικε...που έλεγε και το τραγούδι!!!
Αναπολώ τα προηγούμενα χρόνια που ψαχναμε για μεταγραφές, ο Βιερίνα πίνει καφέ στην πλατεία με τον νεο τεχνικο διευθυντή Ίβιτς και λοιπα καραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων-παραγωγών-παραγοντων!!!