Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ανοιχτή Επιστολή της ΠΑΕ



“Για να ανοίξουμε το δρόμο σε αληθινές νέες ευκαιρίες αλλά και να προστατέψουμε ΕΜΕΙΣ την ΑΕΛ από νέο πισωγύρισμα, ο τρόπος είναι ΕΝΑΣ και αυτός είναι ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ…ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!” – απόσπασμα από την τελευταία ανακοίνωση του δημοφιλέστερου συνδέσμου φιλάθλων μας.
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η κατακλείδα της ανακοίνωσης αυτής, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιτίας 30 ατόμων οι οποίοι δεν σέβονται ούτε τα στοιχειώδη. Οι ίδιοι που δημιούργησαν προβλήματα κατά την περσινή σεζόν, οι ίδιοι συνεχίζουν και φέτος. Οταν η ΑΕΛ –μαζί με όλον τον ελληνικό λαό- ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, αυτοί φροντίζουν να παρατείνουν το μαρτύριο, καταδικάζοντας την ομάδα σε οικονομικό αφανισμό.
Ηδη τα πρόστιμα που κληθήκαμε να πληρώσουμε φέτος ξεπερνούν σε απόλυτους αριθμούς τα έσοδα από όλες τις χορηγίες που εισπράξαμε. Ισούνται, δε, με τη μισθοδοσία δύο μηνών όλων των υπαλλήλων της ΠΑΕ. Πρόκειται για ποσά που λίγο έλειψε να μας στερήσουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε μεταγραφές ή να τακτοποιήσουμε ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις. Και είμαστε ακόμα στη 10η αγωνιστική…
Αυτοί οι απαράδεκτοι που πνίγουν με τη χουντική συμπεριφορά τους χιλιάδες υγιείς φιλάθλους μας, έχουν προλάβει να κάνουν ό,τι ακριβώς τους εξορκίσαμε να αποφύγουν, από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας. Παρότι εξηγούσαμε ότι εμείς δεν έχουμε «άκρες» και ότι τα πρόστιμα τα πληρώνουμε.
Αυτοί οι απαράδεκτοι, υπό την ανοχή των οργανωμένων φιλάθλων μας που τους γνωρίζουν αλλά δεν κάνουν κάτι για να τους περιθωριοποιήσουν, έφτασαν χθες στο αίσχιστο σημείο να εισβάλουν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με το Διαγόρα, παρότι γνωρίζουν τις αυστηρότατες διατάξεις του νέου ΚΑΠ. Οι σφοδρές αποδοκιμασίες που δέχθηκαν από όλους όσοι βρίσκονταν στις κερκίδες τη στιγμή εκείνη, αποτελούν ηθική δικαίωση για όλη τη Λάρισα και εξευτελισμό για τους απαράδεκτους. Ομως αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα…
Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που αναφέρεται στην ανακοίνωση πρέπει να αποδεικνύεται και στην πράξη, τόσο από τους Monsters όσο και τον Σ.Φ.Α που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει την περιφρούρηση του συγκεκριμένου χώρου. Το καλοκαίρι κάναμε μία συμφωνία και θα την υπενθυμίσουμε με απλά λόγια για να γνωρίζουν όλοι: Δεν θα μετατρέψουμε σε «κλουβί» το πέταλο των οργανωμένων, με τη δέσμευση ότι οι εσείς οι ίδιοι θα προστατεύσετε την ομάδα. Συγκρουστήκαμε με τις αρχές για το θέμα αυτό και τελικά πέρασε η δική μας γραμμή, η γραμμή των φιλάθλων μας. Προφανώς δεν μπορέσατε να ανταποκριθείτε στο δικό σας μέρος της συμφωνίας.
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της ΠΑΕ «βάζουν πλάτη» στα τρομακτικά οικονομικά προβλήματα. Η διοίκηση εξακολουθεί να ενισχύει την ομάδα με μεταγραφές και παράλληλα παλεύει καθημερινά να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, που προσδιορίζονται ΜΟΝΟ από έξοδα! Πάνω από 5.000 φίλαθλοι προσέρχονται στο AEL FC Arena και συμβάλλουν από το υστέρημά τους για ένα εισιτήριο. Την ίδια στιγμή, οι 30 απαράδεκτοι εξακολουθούν να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν (!) πλάι στους οργανωμένους, παρότι το έχουμε επισημάνει και έχουμε προτείνει λύσεις.
Το επόμενο βήμα εκ μέρους μας θα είναι η καλύτερη περίφραξη του γηπέδου, ως έσχατη λύση για να μην συμβεί ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό. Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να το κάνουμε και άμεσα οι απαράδεκτοι να απομονωθούν και να περιθωριοποιηθούν.
Το βήμα, όμως, που χρειάζεται να γίνει τώρα είναι δικό σας. Προστατεύστε την ΑΕΛ.
ΠΑΕ ΑΕΛ 1964



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να βγουν καποιοι και να λογοδοτησουν τι μυστικες συμφωνιες εγιναν το καλοκαιρι με την ΠΑΕ???ΑΕΛ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

e nai poly mystikes oi symfwnies...! Prepei na sai toulaxiston sto wikileaks (gia na mn pw tpt cia) gia na 3ereis oti apo persi 8elan na mas valoun "tzamaria" sto petalo kai oti telika peisthkan na mhn thn valoun milwntas me tous syndesmous..s

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε πανμεγιστο αλανι δεν ειμαι πουθενα,ειμαι ΑΕΛ και μονο,ζοριζεσαι???Η ΠΑΕ στην ανακοινωση της ΔΕΝ αναφερει για τα πλεξικλας αλλα για τον παραγκωνισμο ΑΛΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ απο τους οργανωμενους που ειναι στο συγκεκριμενο πεταλο!!Πλεον εαν δεν εχεις παρωπιδες μπορεις να δεις καθαρα τι παιζετε και τι γινεται στον ομορφο κοσμο του ρουφιανισμου.........ακομα να βγει ανακοινωση-απαντηση?????