Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Λίγα Λόγια Για τον Κρίς

Στηριχθήκαμε όλοι πάνω του, σίγουρα όπως είχα γράψει και παλιότερα ένας Κρις δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά από την πρόσληψη του μέχρι και την μέρα που έφυγε όλοι μας πιστεύαμε ότι κάτι είχε αλλάξει στην ομάδα, και ιδιαίτερα στα αποδυτήρια.
Προτίμησε τις κλειστές προπονήσεις εξ αρχής. Πιθανώς να του είχαν μεταφερθεί το τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια με τους γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας εκ Ρόδου.
Δούλεψε με πλάνο. Πλάνο που δε το χαλούσε ούτε στα ματς που έβλεπε να στραβώνουν.

Κατηγορήθηκε για αυτό, δεν έβγαλε σεντερ μπακ να παίξει με περισσότερους επιθετικούς, αργεί να κάνει τις αλλαγές, δε βλέπει γήπεδο την ώρα του αγώνα, και πολλά άλλα.
Όλοι μας κάνουμε λάθη, και ειδικά εκείνοι που εργάζονται.
Αλλά κατάφερε κάτι που βγάζει μάτια.
Μεταμόρφωσε τον Ααραμπ, κάνοντας τον πραγματικά απαραίτητο, και μαζί με τις εμπειρίες που αποκτά ο Κολοβέτσιος σε συνάρτηση με την ηλικία τους λέμε οι περισσότεροι ότι αποκτήσαμε σέντερ μπακ για μια 10ετια τουλάχιστο.
Έδωσε στον Παπαγεωργίου στοιχεία στο παιχνίδι του, που παρακολουθώντας τον στην αρχή της προετοιμασίας και στα πρώτα παιχνίδια δεν τα είχε, δείχνοντας πως μπορεί άνετα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο όταν αγωνίζεται.
Μεταμόρφωσε τον Χατζή, και εκεί που όλοι μας τον υπολογίζαμε για τέταρτη επιλογή στα αμυντικά χαφ, προχθές που έλειπε είδαμε πως μας είναι απαραίτητος και πως με τον αγέραστο Νεμπεγλέρα (που οι περισσότεροι, μαζί και εγώ δεν τον θέλαμε λόγο ηλικίας), συγκροτούν ένα δυνατό δίδυμο στο χώρο του κέντρου.
Έδωσε πίστη στον Σιατραβάνη, που αν και στα επίσημα παιχνίδια δεν είδαμε τον Σάββα που είδαμε στα φιλικά, έδειξε πως με δουλειά και προσπάθεια ακούγοντας τον μπορεί να γίνει ο παίχτης που όλοι μας ελπίζαμε.
Και τέλος "μάζεψε" τον Τσιμπάμπα και είδαμε ένα παίχτη όπου πραγματικά μπορεί να κάνει πολλά για την ομάδα,  αν το μυαλό του είναι μέσα στο κεφάλι.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλα που πρόσφερε ο κόουτς και ακόμη πιο σίγουρα τα αποτελέσματα αυτά θα τα βλέπαμε αν έμενε περισσότερο στην ομάδα.
Ελπίζω αν χρειαστεί να υπάρξει  αντικαταστάτης του, να μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτά, και να συνεχίσει το έργο του.

ΥΓ: Τίμο βιάστηκες! 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο τις ελαχιστες φορες που συμφωνω μαζι σου. Τα ειπες ολα, και ο "Τιμος" τραβαει τα μαλιά του τωρα