Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το Παράτησε?

Όχι πως πίστευα πως θα γίνει κάτι διαφορετικό, αλλά έτσι για την τιμή των όπλων που λένε περίμενα έστω και μέχρι την τελευταία στιγμή πως κάποιο μεταγραφικό απόκτημα θα υπάρξει για την ομάδα, την στιγμή μάλιστα που οι βασικοί σου αντίπαλοι για την άνοδο έχουν ενισχυθεί, (Βέροια Πανσεραΐκός, Πανθρακικός), σημαντικά.

Δυστυχώς και κατά πως φαίνεται ο μεγαλομέτοχος για άλλη μια φορά, ειδικά μετά τα λεγόμενα του ότι δεν θα φύγει κανένας, απογοητεύει όλους εμάς τους φιλάθλους, που περιμέναμε να κάνει πράξη τα όσα δήλωνε κατά καιρούς. Περιμέναμε να φερθεί αντρίκια τουλάχιστο και να μιλήσει ειλικρινά όπως κάνουν τόσοι και τόσοι πρόεδροι της κατηγορίας λέγοντας πως αδυνατούν να βάλουν χρήματα, και τότε όλοι μαζί ίσως να βρίσκαμε μια λύση, αλλά φευ. 
Τι τον νοιάζει άλλωστε? Το ενοίκιο να τσεπώνει εκείνος για την "επένδυση"  του που για χάρη της υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών του, και όλα τα άλλα να πα να.....
Και έχουμε και λέμε:
Έφυγαν : Ταλ, Καλί, Μπόα Μόρτε, Σεσίνια, Καραχάλιος, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Μιχαηλίδης
Δε μπορούν να βοήθήσουν : Σαΐτιώτης, Ζεκίνια.
Ήρθαν: Ψωμάς, Καούνος, Πότσι, Πίνα, Βοσνιάδης, Γκαμπαλά, Μπλέντι
Δείτε λοιπόν το ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί, και κρίνετε εσείς αν η ομάδα, μπορεί να πετύχει το στόχο της, αν ακόμη στόχος για την ΑΕΛ του πηλαδάκη είναι η άνοδος, και όχι απλά η παραμονή, γιατί για την "δική μας" ΑΕΛ στόχος είναι πάντα να αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία. 
Την παράτησε την ομάδα πατριώτη, την παράτησε στο έλεος...Δυστυχώς αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: