Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δουλειές του Ποδαριού

Έγινε επαγγελματίας ο νεαρός Τσιάρας, και όσοι τον έχουν δει στην ομάδα under που έπαιζε έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Είπαμε όλοι μας ωραία, κάτι γίνετε και επιτέλους ανεβαίνουν παιδιά, ο νεαρός Γκαλίτσιος ήταν ο προηγούμενος, από τις υποδομές, και μάλιστα δικά μας ώστε η ομάδα να αποκτήσει ανθρώπους οι οποίοι να γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει ΑΕΛ, και τι αντιπροσωπεύει η φανέλα της.
Αμ δε όμως.....

Η άρον άρον επαγγελματοποίηση του νεαρού έγινε γιατί ομάδα του εξωτερικού, της Γερμανίας συγκεκριμένα, του ζήτησε να δοκιμαστεί.
Φοβούμενη λοιπόν η διοίκηση, (καλό ανέκδοτο και αυτό, πια διοίκηση?), ότι πιθανότατα θα υπάρξει μεταγραφή, και χάσει τα φράγκα, έτρεξε να εκδώσει επαγγελματικό δελτίο στον νεαρό, στον οποίο πραγματικά εύχομαι να αποδείξει ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής, και να κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.
Δυστυχώς κανένας προγραμματισμός δεν υπάρχει, κανένας προγραμματισμός και για τίποτα.
Παρεπιπτόντως για όσους δεν γνωρίζουν αν η ομάδα under της ΑΕΛ αγωνιστή με την αντίστοιχη επαγγελματική, μάλλον κάποιοι θα εκπλαγούν με το αποτέλεσμα. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: