Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τρικυμία...

Επειδή δύσκολα μπορώ να βρω λόγια για να εκφράσω τις σκέψεις μου, θα γράψω λίγα πράγματα για το γεγονός της βραδιάς.
Σήμερα λοιπόν μάθαμε όλοι μας πως ο Ρομέου, το περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή και μάλιστα στην FIFA και όχι στην ΕΠΟ, με συνέπεια μετά τον Ταλ να έχουμε δεύτερη συνεχόμενη προσφυγή στην παγκόσμια ομοσπονδία παίχτη μας.
Έχουν καταλάβει "κάποιοι" ότι στην περίπτωση μας η αρνητική διαφήμιση δεν είναι διαφήμιση στην περίπτωση μας ?
Πάμε παρακάτω.

Από το απόγευμα και μετά έχουμε την ανακοίνωση του νέου μας προπονητικού τιμ.
Δύο επιλογές οι οποίες έγιναν με γνώμονα το καλό της ομάδας, και ανακοινώθηκαν όταν ο μεγαλομέτοχος (?) της είναι στην μακρινή Κένυα. Τυχαίο ? Μου αφήνει μια απορία όμως το όλο σκηνικό... Ποιος έκλεισε τους συγκεκριμένους προπονητές, και πως? Από το τηλέφωνό ? Δουλειές του ποδαριού δηλαδή?
Το ότι ήδη είμαστε διχασμένοι ως οπαδοί συμβαίνει καιρό τώρα, ίσως αυτό να είναι η σταγόνα που θα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει, όπως και είναι πάντως, αν μέχρι την Κυριακή δε δούμε κάποια ανακοίνωση των οργανωμένων για αποχή κλπ όπου όλοι μας πρέπει να ακολουθήσουμε, προβλέπω μεγάλη κονόμα από τα εισιτήρια. Οι μισοί θα βρίζουν και οι άλλοι μισοί θα χειροκροτούνε, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια (τα πραγματικά), να εκτοξευτούν!!
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως με απογοητεύει το διάγγελμα του νέου βοηθού προπονητή καθώς θα περίμενα να ξεκινήσει κάπως έτσι : Κάτω Ραχουλιώτες και Κάτω Ραχουλιωτισες. ή έστω Κωλοπετινιτσιότες, και Κωλοπετινιτσιώτισες.. Έτσι δε μας έλεγε? Εκείνος δεν όρμησε σε φίλαθλους στα δένδρα σε προπόνηση? ή μήπως δεν ήταν εκείνος που όρμησε σε φίλαθλο στο Αλκαζάρ? ή τέλος τέλος δεν ήταν εκείνος ο οποίος ως άντρας που είναι, έστω ως αρχηγός που ήταν στην ομάδα δεν κρύφτηκε στην γαλαρία του λεωφορείου πέρσι τέτοιο καιρό?
Πολλά τα κατορθώματα του, δεν συμφωνείτε?  



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: