Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η Κατάρα του Champions League.

O gayρος να κερδάει και όλοι οι άλλοι να παν να.........
Champions League ένας θεσμός όπου παίζουν οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έγινε τροχοπέδη στην ανάπτυξη και τις ίσες ευκαιρίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ξεκινώντας κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, γνωρίζουμε όλοι μας εκ των προτέρων τον πρωταθλητή! Και μη μου πει κάποιος ότι η κούπα παίζεται μεταξύ δύο ομάδων, γιατί σε πρωτάθλημα 16 ομάδων αν οι μονομάχοι είναι δύο τότε είναι σαν να παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα.
Τι κάνει αυτές τις δύο ομάδες να καταδυναστεύουν το ελληνικό πρωτάθλημα?
Μα φυσικά τα χρήματα τα οποία ακόμη και με την συμμετοχή τους κερδίζουν κάθε χρόνο από την απλή και μόνο παρουσία τους στο θεσμό. 
Χρήματα που καρπώνεται η εκάστοτε ομάδα που συμμετέχει, και σε σχέση με τον ερασιτεχνικό τρόπο προσέγγισης όλων των άλλων ομάδων του πρωταθλήματος, εισρέει στο ταμείο της πακτωλός χρημάτων για να βγάζει άνετα την κάθε χρονιά, και να απομακρύνεται "ποιοτικά" από όλους τους άλλους, υποχρεώνοντας τους κιόλα, δίνοντας τους τα "αποφάγια", (δανεισμοί παιχτών), να ανεβούν στο άρμα τους, ώστε η συμμετοχή και η σιγουριά των χρημάτων να είναι εξασφαλισμένη. 
Στην Ελλάδα της λαμογιάς και της αρπαχτής δυστυχώς επικρατεί ο λόγος και ο νόμος του ισχυρού. 
Εδώ λοιπόν η πολιτεία πρέπει να παρέμβει. Ειδικά τώρα που είναι έτοιμο να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό. Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση της, και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι σε οποιονδήποτε Πιλάφιο που εκτελεί τις εντολές των "ισχυρών" του ελληνικού πρωταθλήματος,
απειλώντας μάλιστα με προσφυγή της Ομοσπονδίας στην FIFA.
Τώρα είναι η ώρα για αλλαγές. Τώρα που έτσι και αλλιώς τόσο σαν χώρα, όσο και σαν ποδόσφαιρο είμαστε στον πάτο του βαρελιού, πρέπει επιτέλους να μπουν κανόνες που θα τηρούνται από όλους, και το βασικότερο δεν θα έχουν "παράθυρα".
Έχουν το "ανάστημα" να το πράξουν, ή φοβούνται τόσο τους κοκκινοπρασινοκιτρινομαυρους στρατούς των ομάδων, και το μόνο που θα καταφέρουν και πάλι είναι συμβιβασμός?



Share

2 σχόλια:

WIPER είπε...

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…..
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΛΑΛΟΜ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΤΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ 2 ΑΝΤΕ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΧ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΡΑΤΑ (παο-οσφπ-αεκ-μπαοκ) ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ…..

Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΠΑΡΧΙΩΤΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΕΚΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΑΛΙΑΡΗ ΧΩΡΙΑΤΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ολυμπιακος ή παναθηναικός ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ……ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΩΒΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, Η ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ Η ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΦΥΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ……ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΑΕΛ……(συνέχεια)

WIPER είπε...

(συνέχεια) ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ?
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Α Ε Λ.
ΤΡΙΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ Α Ε Λ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.
ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ……

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ. ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ 30 Η 50 Η 100 Η 300 ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΕΛΛΙΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ Η ΚΥΡΙΛΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΕΝΔΟΞΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΦΙΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 2 ΚΥΠΕΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ολυμπιακός , παναθηναικός, Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.


ΚΕΕP THE FAITH