Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ας Είναι Γρουσούζικη Για τους Αντιπάλους

Δέκατη τρίτη αγωνιστική αύριο στο πρωτάθλημα της Football League και η ΑΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει στις 18:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ομάδα του Πανθρακικού, η οποία στην έδρα της είναι  αήττητη για πολλές αγωνιστικές, και που στον πάγκο της ως βοηθός προπονητή κάθεται ένας πρώην δικός μας,  ο Άγγελος Διγκόζης

Η ΑΕΛ η οποία σήμερα ταξίδεψε στην Κομοτηνή χωρίς δύο από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας της , (Ααράμπ, Τσιμπάμπα), καλείτε αύριο να δείξει και να αποδείξει σε όλους μας ότι οι ελπίδες για άμεση επαναφορά της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία δεν έχουν χαθεί, και πως μένει ζωντανή στο παιχνίδι της απευθείας ανόδου κατ' αρχήν.
Μια ΑΕΛ που σίγουρα αν χάσει δε χάνετε, αλλά και ενδεχόμενη νίκη της, δε θα σημαίνει ότι όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες θα ξεχαστούν.
Σίγουρα όμως  θα εξασφαλίσει μια ηρεμία στις τάξεις της, έτσι ώστε οι παίχτες της να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουν την δύσκολη συνέχεια, καθώς την Κυριακή και πάλι θα αντιμετωπίσει αντίπαλο σε εκτός έδρας παιχνίδι.
Η εσωστρέφεια και πάλι έχει επανέλθει στις τάξεις των οπαδών, και το νικηφόρο αποτέλεσμα τούτη την φορά είναι απαραίτητο τόσο για να κοπάσει, όσο και γιατί ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα πυροδοτήσει αντιδράσεις οι οποίες κάθε άλλο παρά καλές θα είναι για την συνέχεια.

ΥΓ: Θα έχετε δει ως τώρα, ότι σχεδόν ποτέ δεν σχολιάζω τις ανακοινώσεις που εκδίδονται εκατέρωθεν. Το ίδιο έπραξα και στην τελευταία ανακοίνωση του Κ.Π.
Οι πράξεις είναι που μετράνε. Από λόγια, (όλων), έχουμε χορτάσει. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: