Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δήλωση Πηλαδάκη


«Στην παρούσα χρονική και ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, νιώθω πως είναι επιβεβλημένο να απευθυνθώ σε όλο το εύρος των οπαδών της ομάδας μας και να τους πω τα εξής:
Αντιλαμβάνομαι πλήρως την σύγχυση που έχουν επιφέρει οι ανακατατάξεις που επήλθαν στο αγωνιστικό τμήμα το τελευταίο διάστημα, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν αναπόφευκτες.
Μπορώ επίσης να αντιληφθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει κι ότι δικαιολογώ, τις ενστάσεις που με διάφορους τρόπους εκδηλώνει κάποια μερίδα οπαδών για ορισμένες από τις επιλογές μας, για τις οποίες φέρω ακέραια την ευθύνη.
Οφείλω όμως, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΑΕΛ, να εκφράσω την αμέριστη εμπιστοσύνη μου τόσο προς τη νέα τεχνική ηγεσία, όσο και προς τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι έχουν ήδη επιδείξει ως τώρα υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αντάξιο των απαιτήσεών μου.
Γι’ αυτό και καλώ όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, έστω και μέσα από διαφωνίες που δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν, να περιβάλουν με ανάλογη εμπιστοσύνη τον προπονητή και τους παίκτες, ώστε όλοι μαζί να τους δώσουμε το περιθώριο να δουλέψουν και να παρουσιάσουν σύντομα (όπως το αγωνιστικό πρόγραμμα επιβάλλει) την ομάδα που ξέρουμε ότι μπορούν, προκειμένου να πανηγυρίσουμε στο τέλος της περιόδου την δίκαιη και επιβεβλημένη επάνοδο της ΑΕΛ μας στη μεγάλη κατηγορία.
Για τα υπόλοιπα που απασχολούν την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες,αφενός εκθέτουν την ΠΑΕ αφετέρου  αποπροσανατολίζουν απ τον κοινό μας στόχο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια παρά την οικονομική κατάσταση που ζούμε και την ασυνέπεια που εξακολουθεί να επιδεικνύει το Ελληνικό Δημόσιο απέναντι στην ομάδα μας.Για όλα τα παραπάνω θα τοποθετηθώ σύντομασε συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης».
Κώστας Πηλάδακης



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: