Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τον Βρήκε τον Δρόμο??

Απαντώντας σε ερώτηση φίλου αναγνώστη που έγινε σε προηγούμενη ανάρτηση,  θα πω πως εγώ δεν πήγα σήμερα στην Καλλιθέα.Δε μπόρεσα να είμαι παρόν.
Άραγε ο Πηλαδάκης πήγε σήμερα στο γήπεδο?
Βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, έστω και ως παρουσία, προσπαθώντας να τους εμψυχώσει ώστε να καταφέρουν κάτι καλύτερο αγωνιστικά?

Φίλαθλοι - οπαδοί μας κάναν ώρες ταξίδι για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας. Και ΜΠΡΑΒΟ τους, μιας και στηρίζουν με όλοι τους την δύναμη. Εκείνος βρήκε το δρόμο για το γήπεδο της Καλλιθέας, καθώς από όσο ξέρουμε το δρόμο για τα συμβούλια, (κρίσιμα τα περισσότερα για το μέλλον των ομάδων),  της Football League δεν τον βρίσκει.
Εκείνος έδωσε το παρόν ?



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε κουρσάρε κατηγορείς τζάμπα και βερεσέ τον πολυχρονεμένο μας βεζύρη! Ο άνθρωπας το έχει δηλώσει παλιότερα. Εχει και δυο παιδιά και πρέπει να τα βλέπει! Δεν μπορεί όταν η ΑΕΛΑΡΑ παίζει εντός να είναι εδώ και όταν παίζει στην μακρινηηηηη αθήνα να πάει πάλι! Δεν γίνεται αυτό! πρέπει να αφιερώνει και χρόνο στα παιδιά του. Αλλωστε είχε πει και το άλλο. Ποτέ δεν ήταν σε εκτός έδρας αγώνα! Τώρα γιατί να το κάνει? Ολα καλά δεν είναι? Για να πιστωθεί αυτός τις φοβερές επιτυχίες αυτών που διάλεξε?

Ανώνυμος είπε...

milas gia atomo tou opoiou tou pidiksan tin ginaika den tha tou pidiksoun tin omada?