Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πειράματα Οικονομίας.

Και εντάξει, αν η ομάδα πήγαινε τρένο, ήταν πρώτη στην κατηγορία, είχε και τις "αβάντες" της από την διαιτησία, ή έστω την αντιμετώπιση 50-50 που θα έπρεπε τότε να κάνεις ότι αναφέρει ο τίτλος της ανάρτησης.
Αν λέω, αν είμαστε όλοι μας κοντά στην ομάδα και είχαμε και τον "ηγέτη" κοντά μας, ακούγοντας τις ανησυχίες μας, βλέποντας και διορθώνοντας τα λάθη του, τότε σίγουρα ίσως χρειαζόταν και η οικονομία, ειδικά στο περιβάλλον κρίσεις όπου ζούμε.

Εμείς οι φίλαθλοι όπου αποδεδειγμένα στις μέχρι τώρα αγωνιστικές είμαστε παρόν στο γήπεδο, μέσα έξω, είμαστε οι περισσότεροι, (ακόμα), κοντά στην ομάδα και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, έστω και με τις γκρίνιες μας, την κριτική μας, και όλα τα στραβά μας.
Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση που στραβώσει κάτι και η ομάδα δεν......... (δε θέλω καν να το αναφέρω ως ενδεχόμενο).
Τότε η οικονομία που κατάφερες να πετύχεις όλο το χρόνο ποιον θα έχει καταστρέψει?
Σίγουρα όχι εμάς τους οπαδούς, εμείς ΑΕΛ είμαστε για τα δύσκολα, αλλά να σε σίγουρος πως το περιβάλλον "σκηνής" που κατάφερες να δημιουργήσεις όλα αυτά τα χρόνια στο γήπεδο, θα διώξει πολλούς από τους θιασώτες του νέου life style που επέβαλες όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνοι  που τώρα λες ότι στηρίζεσαι, και σε στηρίζουν, πιθανώς θα αποχωρήσουν, μιας και το θέαμα που τους προσφέρεις τόσα χρόνια θα το χουν βαρεθεί, και μόνο εμείς τα "αρωστάκια" οι ανώριμοι, θα είμαστε και πάλι εκεί φωνάζοντας με όλη μας την δύναμη για την ομάδα.
Άραγε οι πειραματισμοί και η "οικονομία", ακόμη και φέτος όπου η χρονιά είναι κομβική για την ομάδα, αξίζει τον κόπο του ρίσκου?
Η ιστορία θα δείξει...
Και μη μου πεις πως θα ανέβουμε με τα play off, όπου θα πληρώσουμε το extraδακι για τα εισιτήρια, γιατί πρέπει να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να είμαστε ακριβοί στα πίτουρα, και φτηνοί στο αλεύρι, γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: