Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Φήμες, Φήμες, Φήμες.....

Όσες φορές θέλησα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και "θέματα"  που καίνε να τα γράψω αργότερα έτσι ώστε να μην ταραχτεί το κλίμα στους οπαδούς και αρχίσει νέος κύκλος εσωστρέφειας, πάντα κάτι γίνεται και ταράζεται αυτή η ισορροπία.
Θέμα Κόουλμαν λοιπόν και πάλι για την ΑΕΛ και μάλιστα αυτή την φορά από ΜΜΕ των Αθηνών.

Κάτι ο θάνατος του Γκάρι Σπιντ, κάτι ότι ο θανών μαζί με τον τωρινό κόουτς της ομάδας ήταν παλαιότερα οι υποψήφιοι για την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας τους και τα σενάρια φούντωσαν.
Οι δικές μου πληροφορίες και μάλιστα από την μέρα που σας έγραψα αυτό :  http://vissinicoursaros.blogspot.com/2011/12/blog-post_1959.html ανέφεραν πως ο κόουτς θα φύγει ως "φίλος", μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα.
Επίσης για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις είχα προαναγγείλει και τον επόμενο που κουβεντιάζει ο μεγαλομέτοχος.
Σήμερα ήθελα να γράψω για τους επόμενους "επενδυτές" που κουβεντιάζουν με τον μεγαλομέτοχο και τι περιμένει εκείνος για να καταλήξει. Δεν το έκανα. Δε θα το κάνω ούτε τώρα.
Σημασία τούτη την ώρα έχει το τρίποντο στα Γιαννιτσά η συσπείρωση του κόσμου για να έρθει αυτό, και μετά λέμε και όλα τα άλλα.
Όσον αφορά για τον Μπλεντί, κάποιοι φίλοι μου ξέρω πως δε θα  εκπλαγούν, το γνώριζαν μέρες τώρα..



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ...