Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Θολούρα...

Τρεις τέσσερις παρατηρήσεις με πιο ήρεμο αλλά δυστυχώς πιο θολωμένο μυαλό, μετά από αυτή την εμφάνιση:
Είδατε πολλές φορές να τρακάρουν παίχτες της ίδιας ομάδας επανειλημμένα σε ένα παιχνίδι?
Είδατε πολλές φορές παίχτης να χει να παίξει μήνες και ξαφνικά να καταλαμβάνει θέση βασικού με λίγες, (ελάχιστες), προπονήσεις? 

Μήπως κάποιος δίνει χαρτάκι τώρα που έφυγε ο κόουτς?
Άραγε γιατί επανήλθαμε, από τότε που ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο κόουτς στις κλασικές εκτελέσεις αράουτ του Παναγιώτη, χωρίς αυτές όλα αυτά τα χρόνια να μας έχουν αποφέρει τίποτα?
Τυχαίο ότι ο Ααραμπ (από τους καλύτερους ως τώρα), πελαγοδρομούσε με τον παρτενέρ του? Και όσοι από ραδιοφώνου ή κειμένου πρόκριναν την χρησιμοποίηση του τελικά κονομάν τουλάχιστο από τον μάνατζερ του ή από όποιον άλλο δίνει "χαρτάκι" για την ενδεκάδα ή το κάνουν απλά δηλώνοντας την υποτέλεια τους?
Γιατί μειώνονται (διαγράφονται), συνεχώς φίλοι της ΑΕΛ από την επίσημη fan page στο facebook? Μέχρι τώρα διαγραφόταν σχόλια, τώρα και χρήστες? Πειράζει που μιλούν για "χανούμι" διαχειριστή ή κάτι άλλο?
Υπάρχουν ή όχι σύννεφα στην αποχώρηση Κόουλμαν από την ΑΕΛ? και αν ναι ποιος φταίει?
Όταν μια ομάδα δεν έχει σχέδιο για το ποιος εκτελεί τα στημένα τότε όλα πρέπει να τα εκτελέσει ο Μπάμπης (από το Τσι-μπαμπης), που άκουσα σήμερα, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάνα φράγκο πουλώντας τον?


Κλείνοντας θα μπορούσα να γράψω για κάτι "κινίνα" μιας και από όσο έμαθα τελευταία είναι η αγαπημένη λέξη μερίδας συν οπαδών μας. Δε θα το κάνω όμως, μπορεί για την σημερινή βροχή στην Λάρισα, να μην φταίει ο "αγάς" αλλά για την σημερινή εικόνα σίγουρα φταίει, όποιος δε το βλέπει απλά εθελότυφλη ή έχει άλλους σκοπούς!
Δε μας γουστάρεις και το έχεις πει ποικιλοτρόπως. ΟΚ! Άντε βρες τα με τις "ατασθαλίες", ξέρεις τι εννοώ, και άσε μας να βρούμε τον δρόμο μας!! Εξάλλου εμείς γνωρίζουμε ότι έχει ανηφόρα, την έχουμε ξανά περπατήσει, βαρίδια δεν θέλουμε σε αυτό το δρόμο.


ΥΓ: Στα πόσα like κερδίζει η ομάδα???










Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: