Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ευνουχισμός!

ΤΤι μπορείς να περιμένεις από μια ομάδα η οποία δεν έχει πλέον κορμό? 
Τι μπορείς να περιμένεις από μια ομάδα που έχει αλλάξει όλο της το τεχνικό επιτελείο?
Τι να περιμένεις από την ομάδα που δεν ξέρω και γω πόσες αγωνιστικές πια, έχει ως κορυφαίο παίχτη της τον κεντρικό της αμυντικό?
ΤΙ μπορείς να περιμένεις από παίχτες που οι οικονομικές τους αντοχές έχουν εξαντληθεί?

Τι να περιμένεις από τους  8000 μόνιμους πελάτες (πελάτες μου), και που σήμερα μετά από τέτοιο ντροπιαστικό αποτέλεσμα δεν τα κάναν λαμπόγυαλο?
Τι να περιμένεις όταν τα τοπικά μέσα το μόνο που κάνουν στην πλειοψηφία τους, είναι να ντιλάρουν τις επιθυμίες του μεγαλομετόχου, να τις φτιασιδώνουν και να τις πουλούν αμάσητες στους πελάτες του?
Τι να περιμένεις από έναν πρόεδρο ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται καν που "έμπλεξε" και με ποιους?
Οι μάσκες έπεσαν, ήρθε μόνο για το γήπεδο, τον ενδιέφερε μόνο το επιχειρηματικό κομμάτι και για να το πετύχει αυτό έπρεπε να έχει μια αξιοπρεπή ομάδα, και μέχρι να πετύχει το στόχο του την είχε. 
Με το που έκανε την μπίσνα του έχοντας την ΑΕΛ να την αρμέγει με το ενοίκιο των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο στα ριπαπα του η ομάδα και όλοι εμείς. 
Εξάλλου το σκοπό του τον πέτυχε, κατάφερε να μας ευνουχίσει χωρίς να ανοίξει μύτη. Μέχρι και τον γαύρο μας έφερε και την κάναμε αβαβά, ώρα να μας φέρουν και τίποτα δανεικούς, έτσι που καταντήσαμε όλα να τα περιμένεις από έναν Σπαρτιάτη!! Ντροπή να νιώσει όμως, ποτέ!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: