Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στην Εθνική Ουαλίας

Ένα  βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδος της χώρας του βρίσκεται ο Κρις Κόουλμαν, μάλιστα ενδέχεται η πρόσληψη του να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.
Έπειτα από συζητήσεις που είχε με τους υπευθύνους της ομοσπονδίας της χώρας του, φαίνεται ότι o τέως πια προπονητής της ΑΕΛ να ήρθε σε συμφωνία και έτσι θα είναι ο διάδοχος του Γκάρι Σπιντ.
Κάποιοι θα πουν ότι μας πρόδωσε.

Χωρίς να θέλω να είμαι συνήγορος κανενός το σίγουρο είναι πως η απομάκρυνση του από τον πάγκο της ΑΕΛ διευκόλυνε την πρόσληψη του. 
Μια απομάκρυνση η οποία όμως έγινε για τους λόγους τους οποίους έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί σε όλα τα site πολλά, και που η δική μας διοίκηση με τις πράξεις και τις παραλείψεις τον ώθησε ή έστω του έδωσε βήμα για αυτή.
Δε ξέρω αν ο Κόουλμαν ήταν καλός προπονητής ή αν μπορούσε να καθοδηγήσει την ομάδα σωστά. Εκείνο που ξέρω πως ήταν ο μοναδικός Προπονητής που πέρασε από την ομάδα επί διοικήσεως Πηλαδάκη.
Ήταν ο μοναδικός φάρος ελπίδας για όλους εμάς, ειδικά την φετινή χρονιά,  που χρόνια τώρα βλέπαμε την ΑΕΛ να βολοδέρνει στα χέρια μαθητευόμενων μάγων στα οποία και τώρα βρίσκεται.








Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι πρεπει οπωσδηποτε να τον εχει απομακρυνει η ΑΕΛ.
σου φαινετε περιεργο οτι το διαστημα απο το θανατο του σπιντ και μετα να μεθοδευε την διαδικασια προσληψης του στην εθνικη ομαδα.και ποιος δεν θα το εκανε αλωστε.και η διοικηση αν μη τι αλλο ικανοποιησε τα πεισσοτερα αιτημα τα του οσον αφορα τους παικτες τουλαχιστον.δεν ειναι και ο αγιος ο chris

Ανώνυμος είπε...

Μια απομάκρυνση η οποία όμως έγινε για τους λόγους τους οποίους έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί σε όλα τα site πολλά, και που η δική μας διοίκηση με τις πράξεις και τις παραλείψεις τον ώθησε ή έστω του έδωσε βήμα για αυτή.
τι λες τωρα?μηπως νομιζουμε οτι ο κολμαν καθοταν στον παγκο της μπαρτσελονα και δεν θα αφηνε την ομαδα για την εθνικη της χωρας του?
ηρθε για μια νεα εμπειρια οπως ειχε δηλωσει αρχικα, του καθησε λιγο στραβα στο μπουρδελο κρατος που δουλευε ,καπακι ο θανατος του γκαρι και αντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

και γιατι να μην το πουν; εφυγε η οχι; πηγε σε αλλη ομαδα η οχι ;σιγα μην τον κανουμε και οσιομαρτυρα . με τα Ψαχνα δεν νικησαμε γιατι ηταν απληρωτοι οι παικτες;ενταξει ο Πηλα εχει κανει του κοσμου τις πατατιες αλλα οχι και παραμυθιαζομαστε. δεν χρειαζομαστε σωτηρες. η ΑΕΛ πανω απο ολους.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΡΣΑΡΕ!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ"η δική μας διοίκηση με τις πράξεις και τις παραλείψεις τον ώθησε ή έστω του έδωσε βήμα για αυτή".ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ,ΗΜΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ COLLEGE ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

o coursaros mia xara ta elege kai ta leei!kolotoumpes kai fidia eiste eseis papagalakia!o kolman einai PROPONHTHS den exei kamia douleia edw sto koloxaneio...

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε μια συγγνώμη προς τον Πηλαδάκη ύστερα από αυτές τις εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κουρσάρε βάλε ένα mail επικοινωνίας. Αναγκαστικά γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα πουθενά mail και είναι άσχετο με το θέμα. Αν θες το δημοσιεύεις.
Αληθεύει πως έχει πουληθεί ο χώρος του αμαξοστασίου πίσω από το Αλκαζάρ στην επέκταση της Ηρώων Πολυτεχνείου και πως την έχει αγοράσει ο Πηλαδάκης για να φτιάξει γήπεδα και τί είδους γήπεδα? Όπως και ακόμα μια ερώτηση. Στο Queen's ποιοι είναι μέτοχοι? Μήπως ο ιδιοκτήτης είναι ο λόγος που απαγορεύεται ο καφές και το οτιδήποτε απ' έξω?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ;ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΜ=ΝΟΜΙΚΟ;ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ;ΑΠΟ...ΑΠΟ.....
ΚΟΥΡΣΑΡΕ Ο ΠΗΛΑ ΦΤΑΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ