Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Όλα τα Χαμε η Εργο3 μας Έλειπε!!

Ρε γαμώτο, τι γκαντεμιά είναι αυτή, εκεί που πάει ο μεγαλομέτοχος να ανοίξει ένα θέμα προς πίεση των από πάνω, έρχεται σήμερα, και ενώ περιμέναμε την απόφαση για τον υποβιβασμό ομάδων και την σωτηρία της δικής μας, (βάσει δεδικασμένου), φαπππ πέφτει η φάπα της ανακοίνωσης της κατασκευάστριας εταιρίας με μια ανακοίνωση κόλαφο για μεθοδεύσεις και  στησίματα από πλευράς Γήπεδο ΑΕ.
Τα πιο σημαντικά κατά την άποψη μου κομμάτια της ανακοίνωσης είναι δύο, το πρώτο από αυτό είναι το σημείο που λέει:

Έτσι όταν οι συνθήκες έδειχναν ότι παρόλο που το γήπεδο θα στοίχιζε μόνο 21.000.000 € από τα 42.000.000 € του εγκεκριμένου δανείου, παρόλα αυτά τα χρήματα δεν επαρκούσαν. Στήθηκε λοιπόν ο εξής μηχανισμός:
και το δεύτερο :
Πλην όμως, την 25/7/2011 δημοσιεύθηκε η με αριθ. 22115/2011 ΜονΠρθ δικαστική απόφαση, η οποία δικαίωσε πλήρως την εταιρεία μας, καθώς απαγορεύθηκε η κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών μας με την αιτιολογία ότι «το αίτημα κατάπτωσης των εγγυητικών επιστολών δεν δικαιολογείται λόγω της ουσιαστικής και εμπρόθεσμης ολοκληρώσεως του τμήματος του έργου που αφορά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, της ικανοποιητικής ποιότητας του και της κανονικής λειτουργίας του έργου».


Που βρίσκεται λοιπόν το δίκιο? Ποιος το έχει?  Θα μάθουμε άραγε ποτέ τι πραγματικά έχει γίνει? Σιγά μη μάθουμε θα πω εγώ... Μπάχαλο, όπως ακριβώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο....


ΥΓ: Και όπως είχα γράψει παλιά: Και που να δούμε και το άλογο....




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oxi file dn tha mathoume..o pidalakis ine ena "afentiko" opws ola t alla.ayto p ton noiazei einai na kerdizei xrima.ton exoyme proedro k tipota allo.k anastelei th leitoyrgia toy gipedou patwntas stis dikes mas plates prokeimenou na epistrafoun xrimata "pou dikaioute.." .katholou apithano i ergo3 na leei thn alithia..