Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Το Πλιάτσικο, Η Νόβα, Και τα Πρωτοσέλιδα..

Πανικός στις ομάδες της Super League, όπου μετά τον υποβιβασμό των δύο ομάδων τρέχουν να κλείσουν παίχτες, μιας και εκείνοι μένουν ελεύθεροι. Μέχρι και ο Παναιτωλικός τρέχει για τον Ζαραδούκα!!
Πλάκα έχουν πάντως τα ρεπορτάζ που διαβάζω, σχεδόν όλες οι ομάδες, ακόμη και ο άφραγκος νιόνιος, θέλουν να πάρουν παίχτες για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Όσον αφορά το συνδρομητικό κανάλι όπου η συνδρομή του πλέον, μετά την λαίλαπα των φόρων κλπ, είναι απαγορευτική για τον μέσο Έλληνα, πιέζει λέει ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο!! Βρε τι άλλο θα ακούσουμε! Λένε μάλιστα πως γαύρος και κούλα να μη παίξουν την 1η αγωνιστική, και να την παίξουν αργότερα, όταν θα υπάρξουν τελεσίδικα τα ονόματα της ομάδας Α και Β!!! Γενικά το "παίζουν"....
Περνώντας λοιπόν στο τελευταίο θέμα της ανάρτησης μου, θα γράψω για τα πρωτοσέλιδα, και τον ρόλο των εφημερίδων. Μία από τις αγαπημένες πρωινές καθημερινές μου συνήθειες είναι να διαβάζω τα πρωτοσέλιδα. Της μέρες που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ΑΕΛ, συνήθως διαβάζω μόνο εκείνα των "αντικειμενικών". Σήμερα όμως τα διάβασα όλα.! Αν λοιπόν μπείτε στο κόπο να τα διαβάσετε θα διαπιστώσετε πως ακόμη και από τις λεγόμενες αντικειμενικές η γαύρικων πεποιθήσεων, προσπαθούν να περάσουν την γραμμή Γαυριδάκη, και την δυσαρέσκεια του για την απόφαση. Λίγο τσίπα ρε! Λίγο τσίπα μέρες που είναι.
Ξεβράκωμα κανονικό δηλαδή!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: