Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Τι Θέλει η ΕΠΟ

Τι θέλει η ΕΠΟ για την αντικατάσταση των ομάδων που βυθίστηκαν στη Δ Εθνική? Τι άλλο? Να ανεβούν οι ομάδες της Β εθνικής, Δόξα Δράμας (6 παίχτες), και Λεβαδιακός (το 2-4 το θυμάστε). Όπως εξάλλου θέλει και το μεγάλο αφεντικό, μιας και έτσι τα παραρτήματα θα γίνουν περισσότερα, και η σιγουριά τον βαθμών μέσο "περιπάτων" στο πρωτάθλημα θα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.
Πως επιχειρεί να το περάσει αυτό? Μα φυσικά με διαρροές νομικών κύκλων της. Τι λένε οι κύκλοι?
Προσπαθούν να τετραγωνιστούν, λέγοντας πως, η προσφυγή της ΑΕΛ και του Πανσεραικού, πλέον, είναι άνευ αντικειμένου μιας και δεν υπάρχουν πια οι ομάδες του κώλου και της Καβάλας.
Πιθανότατα η άνοδος των ομάδων της Β Εθνικής να είναι και επιθυμία και άλλων ομάδων της Λίγκας καθώς έτσι σιγουρεύονται οι δύο από της τρεις θέσεις του υποβιβασμού. Σκεφτείτε τώρα πόσο έτοιμες θα είναι για την έναρξη του πρωταθλήματος οι δύο αυτές ομάδες, όταν οι μεταγραφές τελειώνουν σε  εφτά μέρες από σήμερα, και το πρωτάθλημα, ακόμη και με αναβολή, ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου!.
Μη ξεχνάμε επίσης ότι ο Λεβαδειακός του Κομπότη, έχει και μια εκκρεμοδικία που αφορά το θρυλικό 2-4, και όχι μόνο, και είναι αρκετά πιθανό, να υποβιβαστεί και στο μέσο της χρονιάς.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: