Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Φιλικά Παιχνίδια και Άλλα...

Νέα φιλικά παιχνίδια ανακοινώθηκαν σήμερα από τα ΜΜΕ για την ΑΕΛ..
Τι έγραφα χθες?(ή πάλι θα φτάσουμε μέχρι την γειτονική Πιερία και πάλι ευχαριστημένοι να μαστε?)Ασχολείται κανείς με τα προβλήματα??? Ακόμη μια χρονιά δυστυχώς το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας είναι για..... άσε μη βρίσω πάλι, γιατί μάλλον τους αδικώ, μιας και έκλεισαν παιχνίδι και με τον κατά τα άλλα αξιόλογο Οικονόμο Τσαριτσάνης!!
Είναι άραγε κανείς ευχαριστημένος με αυτό τον προγραμματισμό? Και αν όχι γιατί ασχολούνται με
Παπατόλιους, Αγοραστούς (περιμένω με αγωνία το σημερινό κείμενο) κλπ?? Για αυτά "νοιάζονται" και κόπτονται, και τα πραγματικά προβλήματα τα βάζουμε κάτω από το χαλί... Ως πότε??  Τα ίδια με πέρσι!! Μήπως τελικά η περσινή χρονιά δεν έγινε οδηγός για κανέναν? Μήπως πάλι στο βωμό της σωτηρίας, (πέρσι ήταν το γήπεδο), αφήνουμε πράγματα να περνάνε και θα τα βρούμε μπροστά μας?? Με όσοι δύναμη και αναγνωστικότητα διαθέτω από αυτό το blog, θα τα γράφω... Μακάρι να πέφτω εγώ έξω... Αλλά βλέπω πως χρίσαμε  "σωτήρα" τον Κόουλμαν, και όλα τα άλλα πάλι είναι στον αυτόματο πιλότο...Πρώτοι θα τον βρίζουν και θα τον χτυπάν εκείνοι που τώρα των χρησιμοποιούν ως πανάκια σε όλα τα προβλήματα που θα υπάρξουν.... Το παρελθόν μας δείχνει το μέλλον... Άντερσεν σας λέει τίποτα?? Ποιοι άρχισαν να τον τρώνε πρώτα? Θυμάστε??



Share

1 σχόλιο:

Τόλιος είπε...

Μωρε με τον οικονόμο Τσαριτσάνης καλά κάναν και κλείσαν φιλικό χρειάζονται και αυτά πρέπει να τα έχουμε καλά με τις ομάδες του Νομού αν και το τελευταίο σηκώνει πολύ κουβέντα! Αλλά για δυνατά φιλικά θα το πώ γιατί θα σκάσω. Δεν μπορώ να βλέπω τον ρούλη να παίζει φιλικό με τη Λάτσιο και εμείς στο ΔΑΚ με τον πιερικούλη δέν γίνονται αυτά. Τί να πω να περιμένουμε κάτι καλύτερο μες τον Αύγουστο?