Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Να Βάλουμε το Λύκο Να Φυλάει τα Πρόβατα!!

Διαβάζω στο sport-fm.gr την δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ στο υπό εξέλιξη ΔΣ του συνεταιρισμού και λέω, δεν μπορεί! δεν είναι δυνατόν!  Τίμια και Καθαρά θέλει ο Βαγγέλης!!!
Πρόχειρα ναι δηλαδή βρώμικα όχι, αν και δεν είπε πρόχειρα, κάθε άλλο, αργά είπε, έτσι ώστε να μπορέσει ο "αδελφός Αχιλλέυς" να βρει την άκρη. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το παρακάτω κομμάτι:


Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάποιους να παριστάνουν τους τιμητές με αοριστολογίες, ενώ οι ίδιοι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη και ένα πολύ κακό και βρώμικο παρελθόν. Πρέπει να επιδιώξουμε την ουσιαστική και σε βάθος κάθαρση.

Εμείς πρέπει να έχουμε τη θέληση και τη δύναμη να προχωρήσουμε σε αυτές τις κινήσεις με τη συνεργασία της Πολιτείας κι όχι με τη δαιμονοποίηση του ποδοσφαίρου. Εμείς μπορούμε να δείξουμε με τη στάση μας ότι η ενότητα δεν είναι μόνο εφικτή, αλλά υλοποιήσιμη. 



Συγνώμη αυτός ο κύριος δεν είναι υπόδικος? Συγνώμη αυτός ο κύριος δεν είναι ένας από τους 92 που κατηγορούνται για τα στημένα? Συγνώμη κιόλας αλλά πόσοι από αυτούς που βρισκόταν παρών είναι μέσα στην Λίστα της εισαγγελίας? Νομίζουν ότι μπορούν να μας ταΐσουν κουτόχορτο?
Δηλαδή θα βάλουμε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα? 


ΥΓ: στην φωτογραφία υπάρχουν δύο λύκοι.. βάλτε όποιο κεφάλι ή χοντροκέφαλο θέλετε στην θέση τους...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: