Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Μας Πηδήξατε την Ψυχολογία...

Ένα χρόνο τώρα, η ψυχολογία των οπαδών της ομάδας, μαζί και η δική μου, είναι συνεχώς στο ναδίρ. Αναλαμπές και στιγμές χαράς που κράτησαν λίγο όμως, είχαμε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Αναλαμπές που έδειχναν ότι η ομάδα ίσως και στο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε 25 περίπου μέρες, θα ξανά αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία. Έχει σημασία, θα αναρωτηθεί κάποιος? Τι να μας πούνε όλοι αυτοί ζήσαμε Γ εθνική!. Ναι συμφωνώ δεν έχει σημασία, αλλά δεν είναι κρίμα, ο ΛΑΟΣ της ΑΕΛ μας να περνάει τέτοια σκωτσέζικα ντουζ καλοκαιριάτικα... Ναι είμαστε 5-6 χιλιάδες κόσμος στην "πρώτη" της ομάδας, ναι δείξαμε πως και φέτος ανεξαρτήτου κατηγορίας, θα είμαστε εκεί, τουλάχιστο οι περισσότεροι, αλλά από ψυχολογία πως τα πάμε?
Δυο χρονιές παλεύαμε για σωτηρία, την μία δεν τα καταφέραμε,(για ευθύνες έχω μιλήσει πολλές φορές, και ξέρετε ποιον θεωρώ υπεύθυνο), τώρα αν δεν καταφέρουμε να μείνουμε στην μεγάλη κατηγορία, μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, ακόμη ένα χτύπημα θα έχουν καταφέρει στην ψυχολογία μας. Γιατί τα γράφω όλα αυτά? Πολύ απλά, μετά και την νέα αναβολή που έδωσαν οι "δικαστές" της ΕΠΟ στην έκδοση της απόφασης, η παγωμάρα στους οπαδούς μας δεν περιγράφεται. Όπου και αν σταθείς, όπου και αν βρεθείς, η απογοήτευση είναι διάχυτη.. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε τον τρόπο να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, και να μαστε εκεί όταν ξεκινήσει η ΑΕΛ της υποχρεώσεις της... Τώρα θα ναι τέλος Αυγούστου θα ναι αυτό, ή τέλος Σεπτεμβρίου σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. 

ΥΓ: Δεν θέλω με τίποτα να μπω στην διαδικασία και να σκεφτώ τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε στην Β εθνική και δεν ξεκινήσουμε καλά ή αν στραβώσει κάτι νωρίς.... Αυτό σαν απάντηση σε φίλο που με ρώτησε στο FB.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

koursare ta mageiremata meta thn anavolh einai kata pasa pithanothta yper mas,mhn apogohteyeste!