Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Δύο Ειδήσεις σε Μία..

.. κάτι σαν το γνωστό σαμπουάν δηλαδή!. Ποιες είναι αυτές οι ειδήσεις? Μα φυσικά η πιθανή είσοδος στην ΕΠΟ του Ζαχοράκη, και φυσικά η αναβάθμιση Πιλά(φ)ιου σε ανώτατου πειθαρχικού Επιθεωρητή της ΟΥΕΦΑ
Τη μας λέει αυτή η είδηση? Πως αν είσαι καλό παιδί, άριστος μαθητής, μπορείς να γίνεις ακόμη και επιθεωρητής!. Άραγε πια προσόντα εκτίμησε η ουεφα, ποιες ικανότητες και δεξιότητες είδαν οι του Μισέλ και του πρότειναν να γίνει επιθεωρητής ο Σοφοκλής?
Μάλλον την εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, θα είδαν και θα είπαν: Να ο άνθρωπός μας.!!! Έπειτα είναι και η πάταξη της Βίας! Αυτό που το βάζετε!! Άσε να μη μιλήσω για την αξιοκρατία της ΚΕΔ και των "υπαλλήλων" της.
Όσο για τον Ζαχοράκη, εκείνο που έχω να πω, είναι ότι θεωρώ απίστευτο το γεγονός ότι ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εκλέγεται με πλειοψηφία από την Γενική Συνέλευση δημοσιεύματα, τον αναφέρουν ήδη σαν τον επόμενο!!.
Ναι για τον Ζαχοράκη μιλάμε, αυτόν που έβαλε στην παε που ήταν πρόεδρος τον Γκαγκάτση! Αυτόν που ακούγεται στις συνομιλίες να τον βρίζει ο χοντρός, και εν συνεχεία ο Θοδωρής να ζητάει και συγνώμη!!  Αυτόν που στην ψηφοφορία της Λίγδας έστειλε εκπρόσωπο που δεν μπορούσε να ψηφίσει! Να θυμηθώ και άλλες ομορφιές του??
Το σίγουρο πάντως είναι πως με αυτά και με αυτά, ο Βαγγέλης μπορεί να κοιμάται ήσυχος! Άσε που του ζήτησε και ένα παίχτη από τον παοκ ο ερνέστο, τι να κάνει το παιδί! κάπως πρέπει να ευχαριστήσει και τον φίλο του το θοδωράκη.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: