Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Πάμε μια Κόντρα?

Βάλθηκε να μας τρελάνει ο μαρινάκης και το σινάφι του, (επο και cia),  με την εμμονή του(ς) για έναρξη του πρωταθλήματος σώνει και καλά αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια απόφαση που δε μπορεί να στηριχθεί πουθενά, μιας και το επιχείρημα για την ρήτρα των τεσσάρων εκατομμυρίων δεν υφίσταται τη στιγμή που είναι απόφαση της ΕΕΑ.  Σύμφωνα δε με την ΔΙΚΗ (http://dikisports.blogspot.com/), αν ξεκινήσει θα είναι και κολοβό, και Νόθο..

Εξάλλου, η προκήρυξη του πρωταθλήματος πρέπει να υπογραφεί από  16 ομάδες, και όχι από 14, αλλά και πάλι ο μαρινάκης ψάχνει να βρει παραθυράκι. (σιγά μη χωράει).
Από κει και πέρα η αίσθηση που επικρατεί είναι πως πολιτεία, και super league, βρίσκονται σε συνεχή κόντρα σχετικά με το θέμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μη ξεχνάμε το υπουργείο προστασίας του πολίτη (λέμε τώρα), καθώς και τη δυνατότητα των κυβερνώντων να αποβάλουν ομάδες της Λίγκας. Όπλα διόλου αμελητέα.
Επίλογος:
Για επίλογο ένα σατανικό σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΛ: Αύριο δικαιώνονται οι γριές και πέφτει ο Αστερίας, με την πρεμούρα του μαρινάκη να σώσει το παράρτημα σώζονται αστερίας και ΑΕΛ, και άσε τον περούκα να.... κουρεύεται.



Share

2 σχόλια:

achillios είπε...

Αν καταφέρουμε και υπερνικήσουμε την συμμορία (δεν μιλάμε για μια απλή κλίκα, μετά από όλα όσα έγιναν και γίνονται) και παραμείνουμε θα μιλάμε για τον 13ο άθλο του Ηρακλή, μιας και τον ανέφερες.

vissini coursaros είπε...

Όλο και πιο "παραδεισένιο" γίνεται το σατανικό σενάριο μετά την σημερινή εξέλιξη..