Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Άλλος για το Άρμα???

Προσθέτοντας "βαγόνια" στην μηχανή θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Και όμως η έκφραση σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάει για "άρμα". Φυσικά "άρμα" στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νοείται κάποια πολεμική μηχανή, αλλά "άρμα" είναι αυτό το οποίο παρελαύνει τις Απόκριες, έχοντας πάνω του καρνάβαλους!
Και άλλος λοιπόν προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο "άρμα" του γαυριδάκη. Και αυτή τη φορά είναι κάποιος ο οποίος αν αγωνιστούμε στη Football League θα είναι μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε κυρίως εκτός αγωνιστικών γραμμών τη νέα χρονιά.
Μπορεί η Δόξα Δράμας να είναι όντως μια ιστορική ομάδα, αλλά στην σύγχρονη εκδοχή της, δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν.
Ας μετρήσουμε λοιπόν τα "βαγόνια", νέα και παλιά του άρματος....
Πανιώνιος, Ξάνθη, Γιάννενα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Παναιτωλικός? (εδώ έχω ακόμη μια απορία),  Εργοτέλης, Περιστέρη (ή Σπανός που πρόσφατα φίλησε το δακτυλίδι του Νονού), και η λίστα συμπληρώνεται με τον Οφή όπου πέρσι είχε δανεικούς 3-4 γαυροπαίχτες.
Όσον αφορά την football league, αν και με την αλλαγή ιδιοκτήτη μπορεί κάτι να άλλαξε, η Λιβαδειά φαντάζει ως το πρώτο βαγόνι, του οποίου την δόξα θέλει να  πάρει η δράμα.

ΥΓ: Και όμως δεν έγινε εσκεμμένα.  Ξέχασα στα βαγόνια να προσθέσω τον gayρο κώλου... το μεγαλύτερο βαγόνι της μηχανής...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: