Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ετσι Μπράβο!! Η Συνέχεια..

Σε λίγο ο Κώστας Πηλαδάκης απαντάει στον πρόεδρο της παναχαικής, το γνωστό κοντό δικηγόρο που τις τρώει από την γυναίκα του, στο λίβελο τον ψεμάτων του.
Μπράβο Πηλαδάκη!!! Κάποια πράγματα ΔΕ πρέπει να μένουν αναπάντητα!
τι είπε:

Καλά τα είπε, απλά περίμενα να τα χώσει στον κοντό. Μίλησε για τα δεδικασμένα, μίλησε για το διαιτητικό, μίλησε για τις απειλές της ΕΠΟ,  και την μεροληψία της, και για το χουντικό τρόπο αντίληψις των πραγμάτων.
Μίλησε για αναβολή στο διαιτητικό δικαστήριο, λόγο του σκεπτικού, της δευτεροβάθμιας απόφασης.
Μάλιστα ανέφερε πως η νόβα θέλει καθαρή ημερομηνία, και όχι να αρχίσει σώνει και καλά! Δηλαδή δέχεται να πάει δεκαπέντε μέρες πίσω!
Προσπάθησε στην συνέχεια ο κοντός, με παπαρολογίες να μιλήσει νομικίστικα, θέλοντας να μιλήσει ότι τα δεδικασμένα και τα σχετικά δεν έχουν θέση, αλλά ο καθηγητής αθλητικού δικαίου που ήταν εκεί έβαλε τον κοντό στην θέση του, λέγοντας πως αν μείνει η πρωτόδικη απόφαση, δεν τίθεται θέμα για το ποιος μένει. ΑΕΛ και Σέρρες μένουν. Και μετά ο κοντός έγινε Μελισσανίδης!!! Κυβίστηση ή αλλιώς κωλοτούμπα!
Κλείνοντας ο Πηλαδάκης είπε: Φοβάμαι πως το τοπίο δεν έχει καθαρίσει ακόμα. Δυστυχώς δε κατέγραψα σε κασέτες όσα έχω μάθει και όσα μου έχουν πει. Πήγα πολλές φορές εκεί που έπρεπε (πιλαφιος), αλλά δυστυχώς αυτοί προάγονται κιόλα.. Και στο γιατί δεν πήγε σε ένα εισαγγελέα να καταθέσει είπε πως πήγε πολλές φορές στα κατάλληλα πρόσωπα της ΕΠΟ αλλά...Οι δορυφόροι για να γίνουν απαραίτητοι τους εμφανίζουν ένα φάντασμα, και αυτή γαντζώνονται σε αυτές για να εξυπηρετήσουν την "κατάσταση" των δύο.
Μπράβο... σήμερα ήταν καλός.. Αν και ακουγόταν αγχωμένος...



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

steile mail ston tsoumari na se pari stin fillada. egkrinese. slourp kai klaps kai xezmeden.

vissini coursaros είπε...

Αν ήθελα να τα κονομήσω από την ΑΕΛ θα το έκανα με άλλο τρόπο...

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι πολύ φλώρος μου φάνηκε....και αν μη τι άλλο αποδυκνύεται και χέστης γιατί δεν πήγε σε εισαγγελείς να κάνει καταγγελίες αλλα στην ΕΠΟ;;;; Που δηλαδή;;; Εκεί που τα κουκουλώνουν όλα!!!!!