Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Από Α σε Δ ή από Β σε Δ??

Πανηγυρίζουν σε Καβάλα, Μαγνησία μετά την απόφαση του διοικητικού εφετείου όπου απαγορεύει την συμπλήρωση των ομάδων Α Και Β στον πίνακα της super League. Αλλά και τον έλεγχο των ομάδων από Δράμα και Λιβαδειά.
Έφτασε μάλιστα ο χαρμάνης (άκου όνομα), να πει πως το σκορ είναι 1-1 και πως ισοφάρισαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Τι είναι καλύτερο όμως? Να βρεθείς από την Α εθνική στη Δ ή από την Β στην Δ? Η κατάληξη θα ναι η ίδια. άντε το πολύ πολύ, να ανεβούν μέχρι την Γ, παραπάνω δεν θα έχει να είστε βέβαιοι. Γιατί αυτό?

Πολύ απλά έπειτα και από  την τελευταία  απόφαση δίνεται η ευκαιρία στην ΑΕΛ ως μεγαλόψυχη ομάδα που είναι, και μετά την εκδίκαση στο διαιτητικό δικαστήριο, και εφόσον κερδίσει, να παραμείνει στην Α κατηγορία, και ο κώλος αυτομάτως να βρεθεί στην Β,ως απόρροια του σκεπτικού της  1ης απόφασης, το οποίο θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που κερδηθεί το διαιτητικό.
Εν το μεταξύ  αναμένουμε και την απόφαση για τις γριές, όπου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποφασιστεί, αν και ήδη έχει αργήσει για να μη προλάβουν οι γριες να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα. Τυχαίο?
Κλείνοντας να σας θυμίσω πως το διοικητικό εφετείο δεν απαγόρευσε την αντικατάσταση των ομάδων από ομάδες που ήδη έχουν πάρει άδεια από την ΕΕΑ.

ΥΓ: Αναμένω την "ευαισθησία" της ΕΠΟ για την προσφυγή κώλου, καβάλας στα πολιτικά δικαστήρια.



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμία δικαίωση για τα κουνάβια.Το Εφετείο απλά διέταξε το προφανές: η Κλίκα πρέπει να περιμένει την απόφαση του Εφετείου πριν αποφασίσει για την αντικατάσταση κόλου και καβάλας.Προς τί επομένως οι πανηγυρισμοί τους;Την επόμενη εβδομάδα που θα ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ η προσφυγή τους θα τρέξουν οι εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η απόφαση για τις γριές δεν μας ευνοεί καθόλου.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=128759515#