Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αρχηγός Ακόμη και στο Σπίτι!!!

Ήμουν στα δύο, να σχολιάσω την συνέντευξη Νταμπίζα, ή να μην τη σχολιάσω. Διαβάζοντας τα σχόλια του olavissini.gr, και για το μύθο που έχει περάσει στην πόλη ότι ο Νταμπίζας "αποκάλυψε" το σκάνδαλο Λυράκη και επειδή πρέπει να αποδίδονται τα του Καίσαρα, στον Καίσαρα, για την υπόθεση Λυράκη, θα γράψω το εξής για το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, και μετά θα σχολιάσω τρία τέσσερα πραγματάκια. Ο Κοτσόλης ήταν αυτός που αποκάλυψε το θέμα Λυράκη στον Πηλαδάκη. Ο Κοτσόλης, ήταν αυτός που έκανε μια κίνηση ώστε να υποψιαστεί ο μεγάλος τη γίνεται και να ψάξει το θέμα. Μέχρι εδώ όμως για αυτό το θέμα.

O Πραγματικός αρχηγός, δεν κρύβεται επί πέντε ώρες στην γαλαρία του αυτοκινήτου.
Ο πραγματικός αρχηγός, δεν φεύγει σφαίρα στο απέναντι πεζοδρόμιο να χτυπήσει φίλαθλο.
Ο πραγματικός αρχηγός, δεν λέει κρύο τον κόσμο που τον χειροκρότησε χρόνια τώρα, ίσως θα πρεπε να πει κρυόκωλο τον εαυτό του αλλά όχι τόσο και τόσο κόσμο.
Όταν νιώθεις ξένος στο ίδιο σου το σπίτι, δεν μπορεί να φταίει μόνο το σπίτι, κάτι θα του έκανες και συ.
Και τέλος μπορεί εσύ να λες ότι τα έδινες όλα, σκέφτηκες ποτέ ότι αυτά τα "όλα" μπορεί να ήταν λίγα για την ομάδα τα τελευταία χρόνια??
Δε θα σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Μου άρεσε πάντως και αυτό που είπε κάπου στο τέλος! Ο αρχηγός της οικογενείας κλπ, κλπ.... χαχαχαχα το αρχηγιλίκι ακόμα και στο σπίτι!!!




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός και θα προσθέσω οτι ο πραγματικός αρχηγός δέν πάει να κόψει πίτα και να τιμηθεί απο σύνδεσμο του σκατόγαυρου την στιγμη που είσαι ηδη στην Α.Ε.Λ,αυτα κάντα όταν αποσυρθείς.......αντε τσογλανε που θα μιλήσεις κιόλας για τον κόσμο....ΑΕΛ 1 ΑΘΗΝΑ