Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ασχολείται Κανείς Με τα Προβλήματα??

Καλημέρα, και καλό μήνα σε όλους!!!
Σήμερα θα γράψω για τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα την περίοδο της προετοιμασίας, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Ακούσαμε σε συνεντεύξεις τύπου τους ποδοσφαιριστές να αναφέρουν ότι, τα γήπεδα που προπονούνται δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.... Το ερώτημα που γενάτε έπειτα από αυτή τη παραδοχή είναι πως είναι δυνατόν η ομάδα, κάθε χρόνο, να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, και να μη μπορεί να το λύσει? Ασχολείται κανένας πραγματικά με το πρόβλημα?

Εκείνο βέβαια που κάνει την περιέργεια, και το ερωτηματικό ποιο μεγάλο, είναι το πρόβλημα με τα φιλικά.. Είναι δυνατόν ο Εργοτέλης να παίζει φιλικό με την Αλκμααρ, και μεις με τον Αστέρα? Είναι δυνατόν το επόμενο δυνατό φιλικό της ομάδας να είναι με τον Πας Γιάννενα τι στιγμή που ο σκώληξ έπαιξε ήδη με Πενιαριόλ, θα παίξει με Λάτσιο, και προσπαθεί να κλείσει και Ίντερ, και μεις να κλείνουμε με την Μυρίκη?
Θυμάστε πέρσι τι έγινε στην Ιταλία..... Πήγε η ομάδα να παίξει φιλικό 150 χιλιόμετρα μακριά από την βάση της, και είδαν την πόρτα κλειδαμπαρωμένη..
Ασχολείται κανένας με τα προβλήματα της Ομάδας?? Ή πάλι θα φτάσουμε μέχρι την γειτονική Πιερία και πάλι ευχαριστημένοι να είμαστε?



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα κρασια coursare. Δεν εχουμε διοικηση, μην κοιτατε που τρεχουν το θεμα για την παραμονη της ομαδας. ΑΕΛ ΟΛΕ Γ... Η ΠΑΕ

Ανώνυμος είπε...

larisa87:
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ "ΣΗΚΩΘΕΙ" ΜΗΝΥΜΑ "ΑΕΛ ΟΛΕ Γ... Η ΠΑΕ΄"....ΑΙΣΧΟΣ!!!!

ΥΓ¨:ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ

vissini coursaros είπε...

Μηνύματα τα οποία βρίζουν ακόμη και εμένα τα αφήνω να περνάνε... αν σου λέει κάτι.. μηνύματα που ανώνυμος αναγνώστης βρίζει χυδαία, αναγνώστη με nick name "φιλτράρεται" από κει και πέρα, όπως εσύ θες να διαβάζεις τα μηνύματα σου και να μη λογοκρίνονται, το ίδιο επιθυμούν και άλλοι αναγνώστες. Αν ψάχνεις λόγο για να μη διαβάζεις αλήθειες, μπορούσες να βρεις χίλιους δυο άλλους! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!